Saznajte horoskop za februar 2023: Strelac. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

Ljubavne veze i bliski odnosi su pod uticajem Marsa tokom prvih dvadeset dana februara, što donosi izvesne „smetnje na vezi“, odnosno, može blokirati partnersku posvećenost i skrenuti vam pažnju na način koji nije dobar za vaš odnos. Uz malo odgovornosti i velikodušne pomoći Venere, tokom poslednjih desetak dana, stabilnost i prisnost će se vratiti u vašu vezu. Takođe, možete zahvaliti partneru koji vas dobro poznaje i ne pokušava da vas sputava i podseća na odanost, već vam daje dovoljno prostora i poverenja. 

Ako ste sami, osećaćete se u svojoj koži kao rok zvezda! Društveni život će biti buran i zabavan, a vi ćete biti pokretački duh svake zabave. Vaš šarm je prosto neodoljiv, blistate harizmom i energijom – i izgleda da vam više od toga i nije potrebno da budete zadovoljni sobom. Ipak, kada euforija malo splasne u poslednjoj nedelji februara, lako možete uspostaviti prilično zadovoljavajuću vezu – jedna osoba će vam skrenuti pažnju kvalitetima koje dugoročno najviše cenite u odnosu. 

STRELAC mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za februar 2023: Strelac
Comments