Saznajte horoskop za februar 2023: Vaga. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

Planetarni aspekti mogu stvoriti nekoliko ozbiljnih problema na polju odnosa – možete izbeći nekonstruktivne sukobe, ukoliko odaberete srdačan i podržavajući stil. Budite maštoviti u svim aspektima odnosa, kako biste održali bliskost i poverenje. Slušajte aktivno, bez procenjivanja i osuđivanja i radije tražite mišljenje i savet, nego da ih dajete, ako nisu traženi. Porodični život će takođe zahtevati angažovanje vaše taktičnosti i sposobnosti prilagođavanja. Izražavajte emocije na kontrolisan način i održavajte zdravu i asertivnu komunikaciju. 

Ako ste sami, možete imati priliku za započinjanje romantičnog odnosa, a da biste ostvarili stabilan odnos, potrebno je da u početku postavite zdrave temelje – uz asertivnost i komunikaciju. Držite u balansu svoje potrebe i granice, uz uvažavanje potreba i granica druge osobe. U ovakav odnos može vas uvesti intelektualna kompatibilnost, a ako osećate da nedostaje strast, znajte da se i ona može razviti, na dobrim temeljima.

VAGA mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za februar 2023: Vaga

 

Comments