Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/3

Ljubav i veze

Period zaljubljivanja, uspeh na emotivnom planu, jačanje prijateljskih i porodičnih odnosa – januar je za Bikove pun ljubavi, u svakom pogledu. Ukoliko ste slobodni, privlačiće vas osobe u znaku Jarca, Ovna, Lava, Škorpije. Neko od njih je, moguće, vaš idealni partner. Pošto ćete se puno kretati, imaćete mnogo prilika za upoznavanje i flert, ali ne podležite požudi i ne upuštajte se u neki odnos iz pogrešnih motiva, odnosno, ako ne želite da stvorite nešto trajno i stabilno. Može vam se desiti da se zaljubite i više puta – ali ne verujte tim osećanjima, ona su kratkotrajna i izraz su vaše potrebe da na nekoga usmerite svoja osećanja i strast. Birajte onoga ko vam odgovara u svakom pogledu.

Zauzeti Bikovi će takođe biti vrlo popularni kod suprotnog pola i malo će se zaneti i zapostaviti partnera, što može da dovede do neprijatnih scena, ali i suočavanja sa sopstvenom neodgovornošću. Zauzeti nisu imuni od zaljubljivanja, a za njih važi isto što i za slobodne – budite svesni da je to kratkotrajno i prolazno i da tu energiju treba i možete da usmerite na partnera i na oživljavanje odnosa sa njim, jer vam nedostaje bliskost i strast, koja se uspavala u vašem odnosu. Imponovaće vam udvaranja i pažnja koju ćete privlačiti gde god da se pojavite, ali mudro je da se zadržite na tome i da čuvate odnos koji imate. Pronađite kompromis sa partnerom, makar to značilo da odustanete od nekih izlazaka i druženja sa osobama koje su vašem partneru opravdano sumnjive.

View this post on Instagram

We got some snow today! Who's in for some fun snowy photos? 🌨️ . . . . . . . #intimatewedding #intimateweddingphotographer #elope #elopement #elopementphotographer #destinationweddingphotographer #destinationelopement #destinationwedding #adventureweddingphotographer #adventurephotographer #adventurephotography #adventurouswedding #adventurewedding #adventuresession #adventureelopement #dubrovnikengagement #yourockphotographers #positanowedding #authenticlovemag #junebugweddings #santorinielopement #santoriniwedding #dirtybootsandmessyhair #weddingforward #icelandweddingphotographer #hochzeitsfotograf #bohobride #bohowedding #photobugcommunity @dirtybootsandmessyhair

A post shared by Wedding~Elopement photographer (@janasnuderl) on

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za januar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice