Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Ljubav i veze

Dobre vibracije, srećni zaokreti, ljubavna iznenađenja – obratite pažnju na poslovno okruženje, jer vetrovi ljubavi duvaju iz tog smera.

Osećate da vam je potrebna stabilnost i sigurnost, ali vaše potrebe i namere su na iskušenju. Slobodni su posebno zainteresovani za jednu osobu, kod koje imaju šanse, ukoliko odole porivima svoje dvostruke prirode i zaborave da žele da se nekome posvete, pa se upuste u tajnu avanturu, koja će im skrenuti pažnju i angažovati energiju. Zvezde garantuju razočaranje na kraju, a zauzetima savetuju da daju sve od sebe da ostanu rešeni i ispravni, odnosno, da slede svoje potrebe i ispune svoje namere. A namere su im ozbiljne – mnogi Blizanci koji su u dužoj vezi, odlučiće se ovog meseca na brak. Oni samo čekaju pravi trenutak da svojim partnerima otvore srce i kažu im šta je ono što žele, a to je da provedu život sa njima u deljenju dobra i zla, stvaranju porodice i zajedništvu. Nema sumnje da će partner biti srećan što to čuje i spreman da uzvrati na isti način.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za januar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice