Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Ljubav i veze

Dobre vibracije, srećni zaokreti, ljubavna iznenađenja – obratite pažnju na poslovno okruženje, jer vetrovi ljubavi duvaju iz tog smera.

Osećate da vam je potrebna stabilnost i sigurnost, ali vaše potrebe i namere su na iskušenju. Slobodni su posebno zainteresovani za jednu osobu, kod koje imaju šanse, ukoliko odole porivima svoje dvostruke prirode i zaborave da žele da se nekome posvete, pa se upuste u tajnu avanturu, koja će im skrenuti pažnju i angažovati energiju. Zvezde garantuju razočaranje na kraju, a zauzetima savetuju da daju sve od sebe da ostanu rešeni i ispravni, odnosno, da slede svoje potrebe i ispune svoje namere. A namere su im ozbiljne – mnogi Blizanci koji su u dužoj vezi, odlučiće se ovog meseca na brak. Oni samo čekaju pravi trenutak da svojim partnerima otvore srce i kažu im šta je ono što žele, a to je da provedu život sa njima u deljenju dobra i zla, stvaranju porodice i zajedništvu. Nema sumnje da će partner biti srećan što to čuje i spreman da uzvrati na isti način.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za januar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice