Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/3

Ljubav i veze

Slobodne Device se poigravaju mislima o jednoj osobi koja ih intrigira već neko vreme, ali moguća su iznenađenja – postoji mogućnost da upoznate nekoga na poslu, odnosno u svakodnevnom okruženju, ili da vam ta osoba koju poznajete već neko vreme skrene pažnju na način koji niste uzimali u obzri, pa ćete početi da razmišljate o tome kako biste sa tom osobom funkcionisali u vezi. Prijaće vam pažnja jednog upornog udvarača, ali ostaćete na distanci. Uprkos mnogim izazovima i mogućnostima, vi ćete odabrati ono što ne možete da ignorišete i iskalkulišete, odnosno, osobu koja će vam angažovati emocije i probuditi dublje interesovanje. Opustite se i uživajte u onome što vam život donosi.

U partnerskom odnosu, Device će pronaći podršku i razumevanje koje im je potrebno i želeće da se obavežu, da stupe u brak ili započnu zajednički život. Ovo je dobar period za takav početak, odnosno, za podizanje veze na viši nivo i ulazak u novu fazu zajedništva. Ako ste zbog partnera zapostavili prijatelje i porodicu, vreme je da sa njima popravite komunikaciju i pronađete malo vremena da im se posvetite.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za januar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice