Ljubav i veze

Slobodne Device se poigravaju mislima o jednoj osobi koja ih intrigira već neko vreme, ali moguća su iznenađenja – postoji mogućnost da upoznate nekoga na poslu, odnosno u svakodnevnom okruženju, ili da vam ta osoba koju poznajete već neko vreme skrene pažnju na način koji niste uzimali u obzri, pa ćete početi da razmišljate o tome kako biste sa tom osobom funkcionisali u vezi. Prijaće vam pažnja jednog upornog udvarača, ali ostaćete na distanci. Uprkos mnogim izazovima i mogućnostima, vi ćete odabrati ono što ne možete da ignorišete i iskalkulišete, odnosno, osobu koja će vam angažovati emocije i probuditi dublje interesovanje. Opustite se i uživajte u onome što vam život donosi.

U partnerskom odnosu, Device će pronaći podršku i razumevanje koje im je potrebno i želeće da se obavežu, da stupe u brak ili započnu zajednički život. Ovo je dobar period za takav početak, odnosno, za podizanje veze na viši nivo i ulazak u novu fazu zajedništva. Ako ste zbog partnera zapostavili prijatelje i porodicu, vreme je da sa njima popravite komunikaciju i pronađete malo vremena da im se posvetite.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za januar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Comments