Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Ljubav i veze

Slobodne Device se poigravaju mislima o jednoj osobi koja ih intrigira već neko vreme, ali moguća su iznenađenja – postoji mogućnost da upoznate nekoga na poslu, odnosno u svakodnevnom okruženju, ili da vam ta osoba koju poznajete već neko vreme skrene pažnju na način koji niste uzimali u obzri, pa ćete početi da razmišljate o tome kako biste sa tom osobom funkcionisali u vezi. Prijaće vam pažnja jednog upornog udvarača, ali ostaćete na distanci. Uprkos mnogim izazovima i mogućnostima, vi ćete odabrati ono što ne možete da ignorišete i iskalkulišete, odnosno, osobu koja će vam angažovati emocije i probuditi dublje interesovanje. Opustite se i uživajte u onome što vam život donosi.

U partnerskom odnosu, Device će pronaći podršku i razumevanje koje im je potrebno i želeće da se obavežu, da stupe u brak ili započnu zajednički život. Ovo je dobar period za takav početak, odnosno, za podizanje veze na viši nivo i ulazak u novu fazu zajedništva. Ako ste zbog partnera zapostavili prijatelje i porodicu, vreme je da sa njima popravite komunikaciju i pronađete malo vremena da im se posvetite.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za januar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice