Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Kako da pomogneš svojoj BFF da ima više samopouzdanja i vere u sebe?

1/3

Ljubav i veze

Slobodni Jarčevi će osećati da im nedostaje bivši partner i želeće da se pomire sa njim, ali to je posledica samoće – ne treba vam bivši, nego vam fali da osećate da nekome pripadate. Zvezde vam savetuju da ostavite prošlost i da ne pokušavate da kontaktirate sa bivšim iz više razloga – ako uletite sa njim u neku poslovnu transakciju, na kraju će se stvari završiti veoma nepovoljno po vas. Izdržite još malo u ljubavnom vakuumu – dolaze bolji periodi za vas.

Mnogi Jarčevi koji su već duže u stabilnoj vezi, želeće da uđu u brak i stvaranje porodice, a oni koji su već u braku, naći će u partneru podršku i podstrek koji im je potreban da ostvare svoje kreativne potencijale.

Moguće je da ćete se suočiti sa ljubomornim ispadima partnera, nemojte se vređati i nervirati, saslušajte partnera i pokušajte da shvatite šta ga je to uznemirilo – tako ćete povratiti emotivni sklad.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za januar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice