Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/3

Ljubav i veze

Slobodni Lavovi će želeti da izgledaju što bolje i svakako će privući pažnju suprotnog pola. U vezu ne treba da ulaze ako nisu emotivno angažovani, jer u površnom odnosu neće naći ni zabavu, ni utehu. Potencijalnog adekvatnog partnera možete naći u Vagi ili Vodoliji – nekog ko ima istančan senzibilitet, koga zanimaju lepota, umetnost i trajne ljudske vrednosti.

Zauzeti Lavovi će uživati u pažnji partnera i treba da prihvate sa zahvalnošću ono što im se daje, bez preispitivanja partnerovih motiva. Ukoliko ste od skoro u vezi, stvari će postati ozbiljne i želećete da vam veza traje, ali moguće je suočavanje sa sumnjom partnera u iskrenost vaših osećanja.

View this post on Instagram

Can please be winter already? 😂 Sorry not sorry just can't wait for the snow! 🌨 . . . . . . . #intimatewedding #intimateweddingphotographer #elope #elopement #elopementphotographer #destinationweddingphotographer #destinationelopement #destinationwedding #adventureweddingphotographer #adventurephotographer #adventurephotography #adventurouswedding #adventurewedding #adventuresession #adventureelopement #dubrovnikengagement #yourockphotographers #positanowedding #authenticlovemag #junebugweddings #santorinielopement #santoriniwedding #dirtybootsandmessyhair #weddingforward #icelandweddingphotographer #hochzeitsfotograf #bohobride #bohowedding #photobugcommunity @dirtybootsandmessyhair

A post shared by Wedding~Elopement photographer (@janasnuderl) on

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za januar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice