Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Ljubav i veze

Slobodni Lavovi će želeti da izgledaju što bolje i svakako će privući pažnju suprotnog pola. U vezu ne treba da ulaze ako nisu emotivno angažovani, jer u površnom odnosu neće naći ni zabavu, ni utehu. Potencijalnog adekvatnog partnera možete naći u Vagi ili Vodoliji – nekog ko ima istančan senzibilitet, koga zanimaju lepota, umetnost i trajne ljudske vrednosti.

Zauzeti Lavovi će uživati u pažnji partnera i treba da prihvate sa zahvalnošću ono što im se daje, bez preispitivanja partnerovih motiva. Ukoliko ste od skoro u vezi, stvari će postati ozbiljne i želećete da vam veza traje, ali moguće je suočavanje sa sumnjom partnera u iskrenost vaših osećanja.

View this post on Instagram

Can please be winter already? 😂 Sorry not sorry just can't wait for the snow! 🌨 . . . . . . . #intimatewedding #intimateweddingphotographer #elope #elopement #elopementphotographer #destinationweddingphotographer #destinationelopement #destinationwedding #adventureweddingphotographer #adventurephotographer #adventurephotography #adventurouswedding #adventurewedding #adventuresession #adventureelopement #dubrovnikengagement #yourockphotographers #positanowedding #authenticlovemag #junebugweddings #santorinielopement #santoriniwedding #dirtybootsandmessyhair #weddingforward #icelandweddingphotographer #hochzeitsfotograf #bohobride #bohowedding #photobugcommunity @dirtybootsandmessyhair

A post shared by Wedding~Elopement photographer (@janasnuderl) on

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za januar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice