Ljubav i veze

U januaru osobe rođene u znaku Ovna očekuju ljubavni izazovi. Za slobodne, zima je idealna za novu ljubav, ali vodite računa o svom temperamentu – kod vas emocije i razum ne idu zajedno, a pošto početkom nove godine izrazito težite idealima, možete podleći nečijem šarmu i nežnosti na duže staze, a da se ispostavi da to nije kompatibilan partner.

Zauzetim Ovnovima januar takođe sprema ljubavne izazove, i njima se savetuje malo više razuma, a manje impulsivnosti – jer, zvezde podržavaju tajne veze i avanture, flertovanje i obilje prilika da sebi iskomplikujete život. Prevara nije nešto prego čega će partner preći, ali ni vama to neće tako lako pasti, kao što vam izgleda u zanosu osećanja da ste poželjni, traženi, neodoljivi. Svaka škola se plaća, a ova vas može koštati svega što imate – razmišljajte unapred, jer ćete se posle uzalud kajati. Veoma je verovatno da vas partner “nanjuši” i počne da pokazuje ljubomoru i nezadovoljstvo, a to će vam dati dodatni izgovor da “isterujete svoje” i da osećate kao da imate pravo da sebi priredite zadovoljstvo sa nekim drugim, kad vas partner već tako sputava i samo vas nervira. Uključite mozak i odbacite prazne izgovore, budite pošteni prema sebi i prema partneru. Da li je baš tolika žrtva ostati veran i ako jeste, da li vredi?

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za januar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Comments