Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/3

Ljubav i veze

U januaru osobe rođene u znaku Ovna očekuju ljubavni izazovi. Za slobodne, zima je idealna za novu ljubav, ali vodite računa o svom temperamentu – kod vas emocije i razum ne idu zajedno, a pošto početkom nove godine izrazito težite idealima, možete podleći nečijem šarmu i nežnosti na duže staze, a da se ispostavi da to nije kompatibilan partner.

Zauzetim Ovnovima januar takođe sprema ljubavne izazove, i njima se savetuje malo više razuma, a manje impulsivnosti – jer, zvezde podržavaju tajne veze i avanture, flertovanje i obilje prilika da sebi iskomplikujete život. Prevara nije nešto prego čega će partner preći, ali ni vama to neće tako lako pasti, kao što vam izgleda u zanosu osećanja da ste poželjni, traženi, neodoljivi. Svaka škola se plaća, a ova vas može koštati svega što imate – razmišljajte unapred, jer ćete se posle uzalud kajati. Veoma je verovatno da vas partner “nanjuši” i počne da pokazuje ljubomoru i nezadovoljstvo, a to će vam dati dodatni izgovor da “isterujete svoje” i da osećate kao da imate pravo da sebi priredite zadovoljstvo sa nekim drugim, kad vas partner već tako sputava i samo vas nervira. Uključite mozak i odbacite prazne izgovore, budite pošteni prema sebi i prema partneru. Da li je baš tolika žrtva ostati veran i ako jeste, da li vredi?

View this post on Instagram

Have a great weekend y'all! What's your plans? I can't believe, tomorrow is first day of December! Whoo! My favorite month! 🌟 . . . . . . . #intimatewedding #intimateweddingphotographer #elope #elopement #elopementphotographer #destinationweddingphotographer #destinationelopement #destinationwedding #adventureweddingphotographer #adventurephotographer #adventurephotography #adventurouswedding #adventurewedding #adventuresession #adventureelopement #dubrovnikengagement #yourockphotographers #positanowedding #authenticlovemag #junebugweddings #santorinielopement #santoriniwedding #dirtybootsandmessyhair #weddingforward #icelandweddingphotographer #hochzeitsfotograf #bohobride #bohowedding #photobugcommunity @dirtybootsandmessyhair

A post shared by Wedding~Elopement photographer (@janasnuderl) on

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za januar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice