Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Ljubav i veze

Rakovi osećaju nemir kao da se u njima budi proleće usred zime. Za slobodne, januar je idealan za upoznavanje novih, zanimljivih ljudi, među kojima se vrlo verovatno nalazi potencijalni partner. Rakovi su u formi, neodoljivi i zanosni, samosvesni i šarmantni i privući će osobu koja se divi samopouzdanju koje pokazuju, ali oseća i shvata i njihovu skrivenu krhkost i osetljivost. Iako vas ne drži mesto i osećate se kao leptir koji leti s cveta na cvet, ovakav fluid ćete odmah prepoznati i reagovati. Vratiće vam se vera u ljubav i srodnost duša.

Mnogi zauzeti Rakovi će tokom januara shvatiti da su se umorili od veze i od partnera, osetiće da su ugušeni, sputani, da su izgubili i emocije i inspiraciju i deo sebe i da je vreme da krenu dalje. To se spremalo već neko vreme, ali sada ste spremni sebi da priznate da je to tako i da pozovete partnera da se suoči i sa sobom i sa vama – pošten razgovor će omogućiti da se razumete, da shvatite šta svako od vas želi od života i veze i da li vredi da to tražite zajedno, ili je bolje da se rastanete. Neki će prosto skliznuti u romantičnu avanturu i neće se obazirati na to što će povrediti partnera i neće razmišljati o tome šta će biti posle, jer će biti bez daha – ushićeni i uplašeni.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za januar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice