Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/3

Ljubav i veze

Rakovi osećaju nemir kao da se u njima budi proleće usred zime. Za slobodne, januar je idealan za upoznavanje novih, zanimljivih ljudi, među kojima se vrlo verovatno nalazi potencijalni partner. Rakovi su u formi, neodoljivi i zanosni, samosvesni i šarmantni i privući će osobu koja se divi samopouzdanju koje pokazuju, ali oseća i shvata i njihovu skrivenu krhkost i osetljivost. Iako vas ne drži mesto i osećate se kao leptir koji leti s cveta na cvet, ovakav fluid ćete odmah prepoznati i reagovati. Vratiće vam se vera u ljubav i srodnost duša.

Mnogi zauzeti Rakovi će tokom januara shvatiti da su se umorili od veze i od partnera, osetiće da su ugušeni, sputani, da su izgubili i emocije i inspiraciju i deo sebe i da je vreme da krenu dalje. To se spremalo već neko vreme, ali sada ste spremni sebi da priznate da je to tako i da pozovete partnera da se suoči i sa sobom i sa vama – pošten razgovor će omogućiti da se razumete, da shvatite šta svako od vas želi od života i veze i da li vredi da to tražite zajedno, ili je bolje da se rastanete. Neki će prosto skliznuti u romantičnu avanturu i neće se obazirati na to što će povrediti partnera i neće razmišljati o tome šta će biti posle, jer će biti bez daha – ushićeni i uplašeni.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za januar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice