Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Ljubav i veze

Ljubavni život Riba tokom januara prilično je komplikovan. Slobodne Ribe potajno priželjkuju pažnju jedne osobe, u čija osećanja uopšte nisu sigurne, dok za njima čezne osoba koju ne primećuju. Savet je da prihvate brigu i pažnju od onoga ko im je nesebično nudi – trebaće vam neko vreme da shvatite da je to vrlo verovatno prava osoba za vas, a njeno strpljenje i upornost u periodu dok traja vaša fascinacija drugom osobom, biće na kraju dokaz lojalnosti i iskrenih osećanja.

Zauzete Ribe će imati priliku da početkom januara reše neki problem u vezi, koji traje i kvari vam odnose već mesecima. Neće biti prijatno, ali potrebno je da podstaknete partnera da se zajedno posvetite negovanju vaše veze, da pronađete kompromise i da napravite ustupke – ukoliko verujete da treba da ostanete zajedno. Setite se početaka vaše ljubavi i sitnica koje su unosile iskre i romantiku u vaš odnos, pa oživite te dobre stvari kojima ste u početku radovali jedno drugo.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za januar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice