Ljubav i veze

Slobodne Škorpije su u ovom periodu preterano napadne – svojim ponašanjem ćete najverovatnije obeshrabriti i oterati svakog ko pokaže interesovanje za vas. Potrudite se da shvatite kako utičete na druge i pokušajte da sagledate odakle dolaza ta odbrambena agresivnost – suočite se sa potisnutim besom i razočaranjem, pa ćete moći i da vratite svoju veru u ljubav. Ukoliko vam se neko istrajno udvara, iako ste prema njemu cinični, ili šokantno otvoreni, shvatite tu osobu ozbiljno i vrednujte njenu upornost i zalaganje. U tom spoju ima potencijala.

U vezi, partnerski odnosi se odlikuju saradnjom – partner će vam pružiti finansijsku podršku, a imaćete i zajedničke planove koji će vas podstaći da ulažete u budućnost. Ponekad će vam se činiti da je partner distanciran i da nešto krije od vas, dok on pokušava da se suzdrži i da ne pokaže ljubomoru. Držite se zajedničkih interesa i ciljeva, to je ono što vas povezuje u ovom periodu i uverite partnera da ste lojalni i posvećeni.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za januar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Comments