Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Kako da pomogneš svojoj BFF da ima više samopouzdanja i vere u sebe?

1/3

Ljubav i veze

Slobodnim pripadnicima znaka predstoji romantična avantura, sa osobom koju su upoznali na nekom skupu – druženje, provod i komunikacija vam dobro idu, pa ćete se lako predstaviti kao šarmantna i dinamična osoba, vredna pažnje. Međutim, ljubavni izbori vam baš i ne idu, pa će se romansa ugasiti kao što je i planula i bićete opet na početku, pitajući se šta je ono što stvarno želite i kakvog partnera tražite. Nećete brzo pronaći odgovor na ta pitanja.

Oni u dužoj vezi postaju nemirni – nezadovoljstvo se nagomilalo, potrebno vam je da osvežite vezu, ali i da pokrenete partnera, koji se predao inerciji i rutini, ukoliko želite da vam veza opstane. I zauzeti se preispituju – da li veza ispunjava njihove potrebe i da li su se te potrebe možda promenile.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za januar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice