O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/3

Ljubav i veze

Vage u poslednje vreme stalno pokušavaju da postignu emotivni sklad i da promene postojeće odnose (i nedostatak tih odnosa) u skladu sa svojim željama i potrebama, ali kao da stalno udaraju o zid. Slobodnim Vagama u januaru predstoji zanimljivo poznanstvo, koje obećava uzbuđenje i zadovoljstvo. Osetljivi ste i ranjivi, ali pod zvezdama se otvara mogućnost da sretnete nekog ko će vam prijati kao “lek na ranu”, pored koga ćete oživeti i zablistati onako kako umete.

Vagama u vezi predstoji period zastoja na vezi – loša komunikacija sa partnerom, sukob potreba koje vas u ovom trenutku vode u suprotnim pravcima. Ono što je vama razumljivo i prihvatljivo, partneru je potpuno strano i uopšte mu se ne dopada. Zvezde savetuju da ne pokušavate da rešavate probleme svog partnera (što ćete pokušati u nameri da ga “dovedete u red” da se više ne biste brinuli zbog njega) – radije imajte poverenja u njega da će umeti da izađe na kraj sa svojim problemima. Pružite mu podršku, ali ne preuzimajte inicijativu, ne vucite ga i ne gurajte, neće biti konstruktivno.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za januar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice