Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Ljubav i veze

Vage u poslednje vreme stalno pokušavaju da postignu emotivni sklad i da promene postojeće odnose (i nedostatak tih odnosa) u skladu sa svojim željama i potrebama, ali kao da stalno udaraju o zid. Slobodnim Vagama u januaru predstoji zanimljivo poznanstvo, koje obećava uzbuđenje i zadovoljstvo. Osetljivi ste i ranjivi, ali pod zvezdama se otvara mogućnost da sretnete nekog ko će vam prijati kao “lek na ranu”, pored koga ćete oživeti i zablistati onako kako umete.

Vagama u vezi predstoji period zastoja na vezi – loša komunikacija sa partnerom, sukob potreba koje vas u ovom trenutku vode u suprotnim pravcima. Ono što je vama razumljivo i prihvatljivo, partneru je potpuno strano i uopšte mu se ne dopada. Zvezde savetuju da ne pokušavate da rešavate probleme svog partnera (što ćete pokušati u nameri da ga “dovedete u red” da se više ne biste brinuli zbog njega) – radije imajte poverenja u njega da će umeti da izađe na kraj sa svojim problemima. Pružite mu podršku, ali ne preuzimajte inicijativu, ne vucite ga i ne gurajte, neće biti konstruktivno.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za januar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice