Saznajte horoskop za januar 2023: Bik. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove godine.

Ljubav

Ovo je faza intenzivnih i subjektivnih osećanja – skloni ste da reagujete impulsivno u pokušaju da ostvarite svoje potrebe i odbranite svoje stavove, ali to može dovesti do sukoba u partnerksim (ali i svim ostalim) odnosima. Ako vam partner prebacuje da ste sebični, razmislite o njegovim rečima. U redu je da se zauzimate za sebe, ali ponekad morate drugu osobu staviti na prvo mesto, voditi teške razgovore bez garda i praviti kompromise. Potrebno je da uravnotežite unutrašnji pritisak, da uvidite svoju subjektivnost i pronađete više empatije za partnera, čak i kada i sami prolazite kroz težak period – možete da pomognete jedno drugom, samo ako pokažete razumevanje i zajedno potražite način da rešite probleme. 

Ukoliko ste sami, sklonost da reagujete odbrambeno i bez razmišljanja, reflektovaće se na vaše prijateljske, porodične i poslovne odnose, pa vam zvezde savetuju da vodite računa da ne ugrozite svoj profesionalni i društveni život, preteranim reakcijama. Ukoliko neko pokušava da vam se približi, može vas doživeti kao hladnu i neprijatnu osobu, zato razmislite o svom ponašanju i pokušajte da nađete unutrašnju ravnotežu – vaše radikalne reakcije mogu uticati na sve vaše postojeće odnose, kao i na one koji bi potencijalno mogli da se razviju. 

BIK mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za januar 2023: Bik
Comments