Saznajte horoskop za januar 2023: Jarac. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ovog meseca

Ljubav

Godinu započinjete umorni, sa osećanjem manjka energije i deficitom pozitivnih očekivanja. Pokušajte da ne prenosite svoje negativno raspoloženje na partnera, odnosno, da prihvatite njegov pozitivan uticaj. Bilo bi idealno da negde otputujete zajedno, ali sklad ćete održati i ukoliko zajedno usmerite energiju na neki projekat, poslovni ili privatni. Zajedničko istraživanje i učenje, zajednički biznis, ili preuređenje doma, daće vam osećaj bliskosti i povezanosti koji će vas podsetiti zašto ste tako dobar tim. 

Ako ste sami, možda ćete želeti da isprobate nešto što do sada niste, a to uključuje – malo drugačiju uključenost. Pokušajte da posmatrate osobe koje srećete kao ogledala u kojima možete videti odraz svojih postupaka i bolje upoznati sebe, a ne samo kao potencijalne partnere. Od različitih ljudi možete naučiti različite stvari – o sebi – i možete otkriti, menjajući perspektivu, šta je ono što vam je najpotrebnije u odnosu, odnosno, nedostatak kojih osobina i vrednosti možete tolerisati. Tražeći sebe, možete otkloniti sopstvene barijere koje vas sprečavaju da nađete pravu osobu. 

JARAC mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za januar 2023: Jarac
Comments