Saznajte horoskop za januar 2023: Lav. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ovog meseca.

Ljubav

Početak nove godine nije uvek optimističan, ali možete optimistički gledati u budućnost, jer će uskoro biti bolje, u svim aspektima. Ljubav ne obećava mnogo, a ukoliko postoje snažna osećanja, ona mogu biti napeta i dramatična, pa u prvoj polovini meseca možete očekivati sukobe, provokacije i raskole. Ukoliko niste uspeli da izgradite stabilnu vezu zasnovanu na poverenju, sukobi će se pojačati u drugoj polovini meseca. Ako imate stabilnu i dugu vezu, može doći do zastoja u komunikaciji – kao da niste u stanju da se sa partnerom nađete na istoj talasnoj dužini. U oba slučaja, na vama je da odlučite da radite na prevazilaženju problema – ili da podvučete crtu i svedete račune. 

Ukoliko ste sami, bićete zapaženi u društvu. Ne oslanjajte se samo na svoj šarm, već pokažite i svoju inteligenciju – ukoliko vas neko zainteresuje, ta privlačnost će biti na intelektualnom nivou. Nova poznanstva ne moraju voditi ni u kakvu priču, ali biće vam korisna u samospoznaji i otkrivanju onoga što vam je u vezi najvažnije i definisanju šta tražite od partnera i od ljubavi, kao i šta imate da ponudite zauzvrat. 

LAV mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za januar 2023: Lav
Comments