Saznajte horoskop za januar 2023: Škorpija. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ovog meseca.

Ljubav

Škorpije očekuje zahtevan i komplikovan period – možda bi trebalo da preispitate svoje prioritete i stavite ljubav na poslednje mesto. Ali, ako ste usred ljubavne priče, ili se bližite nekoj raskrsnici, događaji u januaru bi mogli da budu dramatični i mogli bi se nametnuti kao najvažniji. Mars i Pluton su tokom januara u Jarcu i strastveni događaji se mogu intenzivirati, a emocije mogu biti preplavljujuće. Vodite računa, jer u vašem partnerstvu može doći do ozbiljnih problema i preokreta koje neželite. Nije trenutak da „isterujete svoje“ – budite spremni na kompromise. 

Ako ste sami, možete biti polaskani pažnjom osoba koje vam se čine tajnovite i intrigantne, ali budite oprezni – u ovom peridou energija kojom zračite ima tendenciju da privlači neprikladne osobe, koje mogu pokušati da vas iskoriste, na ovaj ili onaj način. Zadržite distancu i posmatrajte – ljudi su skloni da u običnim situacijama pokažu svoje pravo lice i ako ste pažljivi, crvene zastavice vam neće promaći.

SKORPIJA mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za januar 2023: Škorpija
Comments