Saznajte horoskop za januar 2023: Strelac. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ovog meseca.

Ljubav

Januar vam donosi mnoge prepreke koje morate savladati, da biste održali status koji ste osvojili u prethodnom periodu – verujte svojim instinktima i ne dozvolite emocijama da vas previše vode. Ljubavni život je u prvom planu, bilo da ste u stabilnim odnosima, ili u novoj vezi – između vas i partnera postoji snažno poverenje i visok stepen bliskosti i možete gledati u budućnost sa radošću i optimizmom. Stvari mogu stajati drugačije ako ste pred raskidom, ili se nalazite u tajnoj vezi (zabranjenoj aferi) – emocije su preplavljujuće, ranjivi ste, strah preovlađuje, a razočaranje i suze neizbežni. 

Ako ste sami, možete se naći u centru pažnje – društveni život je aktivan i buran, pozvani ste i dobrodošli svuda, a vaše raspoloženje i harizma su prosto neodoljivi. Osećate se dobro u svojoj koži, sve opcije su otvorene, a napredak u svakoj životnoj oblasti uočljiv. Između ostalog, i u tome što niste skloni da uskočite u prvu avanturu koja vam se ponudi – romantične iskre su svuda oko vas, ali vaša „zapaljivost“ je pod kontrolom. Međutim, možete sretati osobe koje nisu sposobne da sačuvaju distancu – vodite računa da nekog nenamerno ne povredite. 

STRELAC mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za januar 2023: Strelac
Comments