Saznajte horoskop za jun 2023: Škorpija. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

Partnerima Škorpije nikada nije lako, ali u junu se suočavaju sa novim dimenzijama napornih odnosa. Vama ne prija početak leta, nervozni ste i partner vam je pri ruci da na njega izlijete svoje frustracije i nezadovoljstvo, a to činite oštrije nego što je primereno vašem trenutnom stanju. Zvezde vam savetuju da povedete računa o svom temperamentu i da kontrolišete svoje mračne izlive, jer partner ima granice i vrlo lako ih možete nepovratno preći svojim nekontrolisanim ponašanjem. Posebno budite oprezni ako je veza tek na početku, jer partner koji vas ne poznaje dobro, pre će odustati od vas. 

Ako ste sami, možete se ludo zaljubiti polovinom juna, ali vaša zaljubljenost je više luda nego išta drugo. Dakle, prolazna avantura može biti vrlo strastvena, a vaše iznenadno gašenje i povlačenje može veoma povrediti drugu osobu. Vi čuvate svoju privatnost i delujete magično i nepristupačno, ali potrudite se da budete pošteni prema „žrtvama“ svog parališućeg „uboda“. Ako ste pošteni, lepo ćete se provoditi i bez mnogo drame, a ako sretnete pravu osobu, samokontrola će vam biti potrebna da je ne oterate. 

SKORPIJA mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za jun 2023: Škorpija
Comments