Saznajte horoskop za jun 2024: Škorpija. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ovog meseca.

Ljubav

Astralni uticaji podstiču vas da tražite nove načine za rešavanje svojih emocionalnih problema i sticanje veće emocionalne otpornosti – osećate se velikodušno i spremno da oprostite i sebi i onima koji su vas u prošlosti povredili. Prevaziđite strategije suočavanja koje se oslanjaju na stare obrasce ponašanja i ako osećate da vam je potrebna dodatna podrška, ne oklevajte da je tražite od bliskih prijatelja ili terapeuta. 

Ovog meseca fokusirajte se na stabilizaciju partnerskog odnosa – preduzimanje zajedničkih aktivnosti u kojima oboje nalazite smisao ili zabavu (ili i jedno i drugo), povezaće vas na dubljem nivou. Dobar je period za čišćenje i preuređenje ličnog prostora – izbacivanje suvišnih stvari i manja renoviranja i preuređenja, promovišu unutrašnju obnovu i regeneraciju. Porodični odnosi takođe mogu napredovati kroz više pažnje i nege, oživljavajući osećaj pripadnosti i sigurnosti. 

SKORPIJA mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za jun 2024: Škorpija
Comments