Saznajte horoskop za jun 2024: Strelac. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ovog meseca.

Ljubav

Ovog meseca možete biti podstaknuti nostalgičnim osećanjima da obnovite veze koje ste zapostavili i ponovo se povežete sa prijateljima ili članovima šire porodice, od kojih ste se udaljili. Ponovno razmatranje odnosa koji su ranije bili bliski i donosili vam radost, pomoći će vam da učvrstite svoje osećanje sopstva i lične istorije i da se ukorenite. Odličan je period za grupna okupljanja, ali i druženja jedan na jedan.   

U partnerskim odnosima ovaj period introspekcije, povezivanja sa svojim korenima i zatvaranja krugova, donosi neizbežne promene, koje mogu izazvati nešto otpora i sukoba. Neophodno je da sa partnerom razgovarate o svojim uvidima i potrebama koje ste osvestili, a to možda znači postavljanje novih granica, traženje i omogućavanje više prostora za nezavisnost, ali i veće razumevanje i produbljivanje povezanosti kroz ukazivanje poverenja i poštovanja u konkrentim situacijama. 

STRELAC mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za jun 2024: Strelac
Comments