Saznajte horoskop za mart 2023: Blizanci. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

U bračnom životu i partnerskim odnosima do nesuglasica može doći na nivou ega, a Mars vas svojim uticajem podstiče da se sa tim suočite i izborite. Ako ste od skoro u vezi, pravo upoznavanje počinje međusobnim otkrivanjem loših strana i slabosti karaktera i shvatićete da osećanja i strast nisu dovoljni da se veza gradi i održava. Ali, možete otkriti i da među vama postoji dublje razumevanje i poštovanje, koje će vam pomoći da svoj odnos podignete na viši nivo. 

Ukoliko ste sami, vaš šarm će biti zapažen i možete očarati nekoga, iako uopšte niste imali nameru da to uradite. Nemojte se igrati sa nečijim osećanjima samo zato što vas to zabavlja i osnažuje vaš ego. Ali, ovo možete shvatiti i na teži način, tako što ćete sami postati nečija igračka i izvor energije za nečiju sujetu i samopouzdanje. Mars ratuje u vama i izaziva kofliktna osećanja i u nekom trenutku ćete shvatiti da tu nema pobede i da neke stvari o sebi morate prihvatiti, a neke stavove promeniti.

BLIZANAC mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za mart 2023: Blizanci
Comments