Saznajte horoskop za mart 2023: Ribe. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje. 

Ljubav

U partnerskim i bračnim odnosima možete osećati nedostatak romantike i dublje povezanosti, naročito u drugoj polovini meseca. Zvezde vam savetuju da budete oprezni u svojoj sklonosti da izražavate nezadovoljstvo na pasivno – agresivan ili dramatičan način. Te taktike će samo dovesti do većeg zahlađenja i udaljavanja. Pratite dinamiku veze i ako je na redu udaljavanje, udaljite se – ali ne uvređeno i sa prebacivanjem, već sa usmerenjem na sebe i svoj razvoj, na ono što vas zanima i raduje i što, na kraju, možete podeliti sa partnerom, kad osetite da je vreme za zbližavanje. 

Ako ste sami, svoju potrebu za romantikom i sentimentalnim izlivima osećanja moći ćete da zadovoljite samo gledanjem filmova i romantičnih komedija. A šta vam to govori? Možda vaša očekivanja od ljubavi i partnerstva nisu dovoljno realna, ili su prevelika i preterana. Pokušajate da definišete ono što je za vas najvažnije, da prepoznate svoje potrebe i shvatite načine na koje one mogu biti ispunjene. 

RIBE mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za mart 2023: Ribe
Comments