Ljubav i veze

Ovnovi će generalno imati ovaj mesec komplikovane odnose sa svojim bližnjima. Biće ti mnogo teško da izbalansiraš svoj poslovni život sa ljubavnim.

Oni koji su u vezi će malo teže da prave dogovore sa partnerom zbog prebukiranog rasporeda, pa se stoga mogu naći u konfliktu sa svojim partnerom. Bitno je da smiriš svoje emocije i da ne reaguješ ishitreno na svaku sitnicu koja ti zasmeta, jer to može ozbiljno da utiče na tvoj odnos sa partnerom. Smirenost ti mora biti u toku novembra jača strana, ako želiš da napreduješ u svom odnosu. Uz malo žrtvovanja ćeš uspeti da spasiš svoju vezu, kojoj je preko potrebna pažnja u toku ovog meseca.

Slobodni Ovnovi će malo birati da potpuno izignorišu svoj ljubavni život, kako bi se prepustili hroničnoj usamljenosti. Ovo nikako nije pametno za tebe, naročito sad. Izađi iz kuće i socializuj se, ma koliko ti to teško padalo. Ne moraš da dejtuješ, ali se okruži ljudima koji te vole i kojima je stalo do tebe. Prijaće ti.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za novembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Comments