Ljubav i veze

Ukoliko želiš da ti ljubavni život bude stabilan u toku oktobra, bitno je da se za početak posvetiš na samom početku meseca sebi. Ako si u vezi, budi samo malčice “sebična” i posveti se potpuno sebi i zadovoljavanju sopstvenih potreba. Ako želiš sama u saunu ili ceo spa vikend paket – URADI TO. Prijaće ti i napunićeš baterije za partnera, kom ćeš se jako brzo posvetiti i onda ćete sigurno oboje uživati. Kada ti je glava “usijana” u kombinaciji sa umorom, nikako ne može biti dobar rezultat po nijedno od vas dvoje. Prvo ti, pa onda zajednički odnos. Vreme je da malo odvojiš vremena i za sebe.

Slobodni Ovnovi će kroz flert dobiti jednu ozbiljnu priliku za sreću u ljubavi već posle desetog u mesecu. Voliš da flertuješ, tu nema mnogo polemike svakako, a sada imaš savršenu priliku da flertuješ sa svima koji su ti makar i slatki. Iznenađenje te čeka tamo gde ga najmanje očekuješ, a prijatno ćeš se iznenaditi. Ne boj se ni da začiniš svoj seksualni život ako osetiš potrebu za tim, one night stand nije više samo za muškarce.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za oktobar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Comments