Hot topics

7 ključnih razloga zašto je jedini pravi standard lepote onaj koji sama postaviš

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Kristen Stewart kao princeza Diana u holivudskoj drami koju sa nestrpljenjem iščekujemo

Kako da održiš kosu zdravom nakon farbanja kod kuće?

1/3

Ljubav i veze

Ukoliko želiš da ti ljubavni život bude stabilan u toku oktobra, bitno je da se za početak posvetiš na samom početku meseca sebi. Ako si u vezi, budi samo malčice “sebična” i posveti se potpuno sebi i zadovoljavanju sopstvenih potreba. Ako želiš sama u saunu ili ceo spa vikend paket – URADI TO. Prijaće ti i napunićeš baterije za partnera, kom ćeš se jako brzo posvetiti i onda ćete sigurno oboje uživati. Kada ti je glava “usijana” u kombinaciji sa umorom, nikako ne može biti dobar rezultat po nijedno od vas dvoje. Prvo ti, pa onda zajednički odnos. Vreme je da malo odvojiš vremena i za sebe.

Slobodni Ovnovi će kroz flert dobiti jednu ozbiljnu priliku za sreću u ljubavi već posle desetog u mesecu. Voliš da flertuješ, tu nema mnogo polemike svakako, a sada imaš savršenu priliku da flertuješ sa svima koji su ti makar i slatki. Iznenađenje te čeka tamo gde ga najmanje očekuješ, a prijatno ćeš se iznenaditi. Ne boj se ni da začiniš svoj seksualni život ako osetiš potrebu za tim, one night stand nije više samo za muškarce.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za oktobar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice