Ljubav i veze

Podhitno da kreneš da vodiš računa o sebi i svom psihičkom zdravlju! Za one koje imaju partnera i žele da uživaju sa njim, polako, biće vremena… Hitno u zoru da pobegneš negde da radiš jogu kako bi negovala svoj um i telo. Samim tim što neguješ sebe će tvoje emocije dolaziti u ravnotežu i to će se automatski odraziti na tvoj ljubavni život. Onda ćeš i želeti zapravo da više budeš sa partnerom i da uživate zajedno u mnogim hedonističkim stvarima u kojima toliko volite da uživate.

Slobodni Bikovi bi možda najbolje se osećali ovog meseca u prisustvu svojih bliskih prijatelja. Oni nam i jesu tu kao deo porodice, a i najverovatnije će vas najbolje razumeti. Zašto propustiti tu priliku onda kada možeš da uživaš itekako tako što ćeš sa najboljim prijateljicama otići u izlazak jedan vikend. Davno se sigurno niste provele, a pritom imaš otvorenu šansu da flertuješ – ali bez obaveze. Prijaće ti. Sav tvoj fokus ovog meseca treba da je na tebi!

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za oktobar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Comments