Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/3

Ljubav i veze

U prvom delu meseca, zvezde upozoravaju na olujno nebo nad vašim ljubavnim gnezdom – nesuglasice, nerazumevanje i ljutnja u partnerskim odnosima poremetiće sklad koji ste uspostavili u prethodnom periodu. Budite mudri, pa ne dozvolite sebi da vas bes obuzme i da izgovorite ružne i uvredljive reči – vaš partner je vaš izbor i to kako ga tretirate govori o vama. Suzdržite se jedno dvadesetak dana, a poslednjih deset dana u sepmtembru, partner će biti u stanju da vas sasluša i tada mu možete reći sve što vam je na duši – bez vike i svađe i bez negativnih posledica. Vodite računa da vam se članovi porodice i prijatelji ne mešaju u odnos, to će doneti dodatne tenzije.

Slobodni Bikovi će se vrlo slobodno ponašati i osećati tokom septembra – rešili ste da eksperimentišete i uživate i ne možete večno da čekate onu pravu osobu. Vaši kapaciteti za uživanje su veliki, pa možete sebi da dozvolite da ih koristite – nećete ih potrošiti samo zato što ćete se upuštati u površne i kratkotrajne odnose. Osim toga, okrenite se tokom meseca i ostalim aktivnostima koje vas ispunjavaju i u kojima uživate, jer su vam potrebne da sačuvate duševnu stabilnost i izbegnete depresiju i malodušnost.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice