Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

Ljubav i veze

U prvom delu meseca, zvezde upozoravaju na olujno nebo nad vašim ljubavnim gnezdom – nesuglasice, nerazumevanje i ljutnja u partnerskim odnosima poremetiće sklad koji ste uspostavili u prethodnom periodu. Budite mudri, pa ne dozvolite sebi da vas bes obuzme i da izgovorite ružne i uvredljive reči – vaš partner je vaš izbor i to kako ga tretirate govori o vama. Suzdržite se jedno dvadesetak dana, a poslednjih deset dana u sepmtembru, partner će biti u stanju da vas sasluša i tada mu možete reći sve što vam je na duši – bez vike i svađe i bez negativnih posledica. Vodite računa da vam se članovi porodice i prijatelji ne mešaju u odnos, to će doneti dodatne tenzije.

Slobodni Bikovi će se vrlo slobodno ponašati i osećati tokom septembra – rešili ste da eksperimentišete i uživate i ne možete večno da čekate onu pravu osobu. Vaši kapaciteti za uživanje su veliki, pa možete sebi da dozvolite da ih koristite – nećete ih potrošiti samo zato što ćete se upuštati u površne i kratkotrajne odnose. Osim toga, okrenite se tokom meseca i ostalim aktivnostima koje vas ispunjavaju i u kojima uživate, jer su vam potrebne da sačuvate duševnu stabilnost i izbegnete depresiju i malodušnost.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice