Hot topics

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

1/3

Ljubav i veze

U prvom delu meseca, zvezde upozoravaju na olujno nebo nad vašim ljubavnim gnezdom – nesuglasice, nerazumevanje i ljutnja u partnerskim odnosima poremetiće sklad koji ste uspostavili u prethodnom periodu. Budite mudri, pa ne dozvolite sebi da vas bes obuzme i da izgovorite ružne i uvredljive reči – vaš partner je vaš izbor i to kako ga tretirate govori o vama. Suzdržite se jedno dvadesetak dana, a poslednjih deset dana u sepmtembru, partner će biti u stanju da vas sasluša i tada mu možete reći sve što vam je na duši – bez vike i svađe i bez negativnih posledica. Vodite računa da vam se članovi porodice i prijatelji ne mešaju u odnos, to će doneti dodatne tenzije.

Slobodni Bikovi će se vrlo slobodno ponašati i osećati tokom septembra – rešili ste da eksperimentišete i uživate i ne možete večno da čekate onu pravu osobu. Vaši kapaciteti za uživanje su veliki, pa možete sebi da dozvolite da ih koristite – nećete ih potrošiti samo zato što ćete se upuštati u površne i kratkotrajne odnose. Osim toga, okrenite se tokom meseca i ostalim aktivnostima koje vas ispunjavaju i u kojima uživate, jer su vam potrebne da sačuvate duševnu stabilnost i izbegnete depresiju i malodušnost.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice