Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/3

Ljubav i veze

Kada su u pitanju ljubavne veze i odnosi, tokom septembra najbolje su aspektovani porodični odnosi – ako su stabilni, pružiće vam utočište i podršku kada se osećate poljuljano u drugim životnim aspektima, a ako je u prethodnom periodu bilo svađa i razmirica, sada je dobar period za razrešavanje, postizanje kompromisa i pravljenje ustupaka. Neće vam biti teško da učinite bilo šta za stabilnost i sklad svoje porodice. U vezama u kojima su partneri upućeni jedno na drugo, biće napeto – sve što predložite partneru, sitno ili krupno, naići će na odbojnost, kritiku i sumnju. Ako planirate venčanje ili veridbu baš u ovom periodu, očekujte probleme i zastoje na svakom koraku – ili bolje sačekajte naredni mesec. Probleme u vezi ćete najbezbolnije prevazići ako zajedno provodite više vremena u opuštajućim domaćim aktivnostima. 

Slobodni Blizanci će imati prilike da shvate da postoji osoba koja im je odana i spremna da učini za njih sve što traže – ali ne bi trebalo da tražite ništa, ako niste spremni da uzvratite. Možda ćete biti iznenađeni kad shvatite ko je ta osoba – možda je neko koga ste smatrali prijateljem ili poznanikom, ili neko ko vam se već dugo sviđa, a niste do sada primetili da on obraća imalo pažnje na vas. U svakom slučaju, ovo je period za izjave, izražavanje osećanja, pokazivanje naklonosti, opredeljivanje i odlučivanje, kada je ljubav u pitanju. Pa ako prema nekome gajite tajnu naklonost, vreme je da toj osobi kažete kako se osećate i šta želite – to može da preokrene stvari u vašu korist.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice