Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

Ljubav i veze

Kada su u pitanju ljubavne veze i odnosi, tokom septembra najbolje su aspektovani porodični odnosi – ako su stabilni, pružiće vam utočište i podršku kada se osećate poljuljano u drugim životnim aspektima, a ako je u prethodnom periodu bilo svađa i razmirica, sada je dobar period za razrešavanje, postizanje kompromisa i pravljenje ustupaka. Neće vam biti teško da učinite bilo šta za stabilnost i sklad svoje porodice. U vezama u kojima su partneri upućeni jedno na drugo, biće napeto – sve što predložite partneru, sitno ili krupno, naići će na odbojnost, kritiku i sumnju. Ako planirate venčanje ili veridbu baš u ovom periodu, očekujte probleme i zastoje na svakom koraku – ili bolje sačekajte naredni mesec. Probleme u vezi ćete najbezbolnije prevazići ako zajedno provodite više vremena u opuštajućim domaćim aktivnostima. 

Slobodni Blizanci će imati prilike da shvate da postoji osoba koja im je odana i spremna da učini za njih sve što traže – ali ne bi trebalo da tražite ništa, ako niste spremni da uzvratite. Možda ćete biti iznenađeni kad shvatite ko je ta osoba – možda je neko koga ste smatrali prijateljem ili poznanikom, ili neko ko vam se već dugo sviđa, a niste do sada primetili da on obraća imalo pažnje na vas. U svakom slučaju, ovo je period za izjave, izražavanje osećanja, pokazivanje naklonosti, opredeljivanje i odlučivanje, kada je ljubav u pitanju. Pa ako prema nekome gajite tajnu naklonost, vreme je da toj osobi kažete kako se osećate i šta želite – to može da preokrene stvari u vašu korist.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice