Ljubav i veze

U partnerskim odnosima tokom septembra – vreme umereno oblačno i povremeno sunčano – što znači da će vam uglavnom sve ići ustaljeno, uključujući i stvari koje vas kod partnera nerviraju i koje stalno pokušavate da prihvatite (ali vam baš i ne ide), a da će povremeni izlivi ljubavi i nežnosti (i strasti) osvetliti lepšu stranu vašeg odnosa. Među vama se ne dešava ništa što bi promenilo vašu vezu – ni na bolje, ni na gore. To možete videti kao miran period, koji vam daje prostora da se više bavite sobom, ali i kao stagnaciju u odnosu. Ako se pitate da li uopšte možete da se razvijate i menjate, moraćete da sačekate da statičan period prođe, da biste to utvrdili. Zvezde vam savetuju da se strpite i da ne izvodite zaključke o tome šta se dešava među vama i o tome da su ograničenja koja osećate trajna, ni ako ste kratko u vezi, ni ako ste u braku. Pustite da ovaj mesec prođe u tišini, čak i ako to znači – pretežno oblačno.

Slobodne Device se sasvim dobro osećaju same sa sobom. Dinamičan društveni život, druženja i obaveze zaokupljaju vam pažnju, a simpatije i flertovi su vam sasvim dovoljni da se osećate privlačno i poželjno. Nije vam do uplitanja u neku ozbiljniju priču, zadovoljni ste druženjem, dobrom energijom i smehom u svom okruženju. Ako ipak krajem septembra rešite da date šansu osobi koja vam se uporno udvara i čija vam pažnja veoma prija, imaćete dobar početak i blagoslov zvezda na svojoj strani. Mesec će vam svakako biti ispunjen, zabavan i uzbudljiv, a ljubav vam ne nedostaje, jer je nosite u sebi i širite pozitivne vibracije oko sebe.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Comments