Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

Ljubav i veze

U partnerskim odnosima tokom septembra – vreme umereno oblačno i povremeno sunčano – što znači da će vam uglavnom sve ići ustaljeno, uključujući i stvari koje vas kod partnera nerviraju i koje stalno pokušavate da prihvatite (ali vam baš i ne ide), a da će povremeni izlivi ljubavi i nežnosti (i strasti) osvetliti lepšu stranu vašeg odnosa. Među vama se ne dešava ništa što bi promenilo vašu vezu – ni na bolje, ni na gore. To možete videti kao miran period, koji vam daje prostora da se više bavite sobom, ali i kao stagnaciju u odnosu. Ako se pitate da li uopšte možete da se razvijate i menjate, moraćete da sačekate da statičan period prođe, da biste to utvrdili. Zvezde vam savetuju da se strpite i da ne izvodite zaključke o tome šta se dešava među vama i o tome da su ograničenja koja osećate trajna, ni ako ste kratko u vezi, ni ako ste u braku. Pustite da ovaj mesec prođe u tišini, čak i ako to znači – pretežno oblačno.

Slobodne Device se sasvim dobro osećaju same sa sobom. Dinamičan društveni život, druženja i obaveze zaokupljaju vam pažnju, a simpatije i flertovi su vam sasvim dovoljni da se osećate privlačno i poželjno. Nije vam do uplitanja u neku ozbiljniju priču, zadovoljni ste druženjem, dobrom energijom i smehom u svom okruženju. Ako ipak krajem septembra rešite da date šansu osobi koja vam se uporno udvara i čija vam pažnja veoma prija, imaćete dobar početak i blagoslov zvezda na svojoj strani. Mesec će vam svakako biti ispunjen, zabavan i uzbudljiv, a ljubav vam ne nedostaje, jer je nosite u sebi i širite pozitivne vibracije oko sebe.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice