Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/3

Ljubav i veze

U partnerskim odnosima tokom septembra – vreme umereno oblačno i povremeno sunčano – što znači da će vam uglavnom sve ići ustaljeno, uključujući i stvari koje vas kod partnera nerviraju i koje stalno pokušavate da prihvatite (ali vam baš i ne ide), a da će povremeni izlivi ljubavi i nežnosti (i strasti) osvetliti lepšu stranu vašeg odnosa. Među vama se ne dešava ništa što bi promenilo vašu vezu – ni na bolje, ni na gore. To možete videti kao miran period, koji vam daje prostora da se više bavite sobom, ali i kao stagnaciju u odnosu. Ako se pitate da li uopšte možete da se razvijate i menjate, moraćete da sačekate da statičan period prođe, da biste to utvrdili. Zvezde vam savetuju da se strpite i da ne izvodite zaključke o tome šta se dešava među vama i o tome da su ograničenja koja osećate trajna, ni ako ste kratko u vezi, ni ako ste u braku. Pustite da ovaj mesec prođe u tišini, čak i ako to znači – pretežno oblačno.

Slobodne Device se sasvim dobro osećaju same sa sobom. Dinamičan društveni život, druženja i obaveze zaokupljaju vam pažnju, a simpatije i flertovi su vam sasvim dovoljni da se osećate privlačno i poželjno. Nije vam do uplitanja u neku ozbiljniju priču, zadovoljni ste druženjem, dobrom energijom i smehom u svom okruženju. Ako ipak krajem septembra rešite da date šansu osobi koja vam se uporno udvara i čija vam pažnja veoma prija, imaćete dobar početak i blagoslov zvezda na svojoj strani. Mesec će vam svakako biti ispunjen, zabavan i uzbudljiv, a ljubav vam ne nedostaje, jer je nosite u sebi i širite pozitivne vibracije oko sebe.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice