Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

1/3

Ljubav i veze

Na polju partnerstva, tokom septembra je izražena potreba za bliskošću i razumevanjem – osećaćete se ranjivije i otvorenije nego što ste navikli i potrebno vam je da vas partner prigrli, da vam pruži razumevanje i utehu. To će dobro ići u prvom polovini meseca, a u drugoj ima izgleda za nesuglasice – partner će se umoriti od pružanja i tražiće da ispunite neke njegove potrebe i želje. Pokušajte da ne shvatate sebe suviše ozbiljno, da ta vaša emotivnost ne bi postala previše patetična i opterećujuća – zadržite smisao za humor i šalite se na sopstveni račun, to će razvedriti atmosferu. 

Slobodni Jarčevi imaju šanse da upoznaju nekog posebnog, baš u periodu kada su posebno osetljivi i emotivni. To će isključiti vašu preteranu kritičnost i moći ćete da ocenite nečiju suštinsku vrednost i da dopustite drugoj osobi da vam se približi više nego što ste skloni da dopustite. Ne propuštajte pozive prijatelja za druženja, izlaske i žurke, jer su najveće šanse da tu sretnete nekog zanimljivog.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice