Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/3

Ljubav i veze

Na polju partnerstva, tokom septembra je izražena potreba za bliskošću i razumevanjem – osećaćete se ranjivije i otvorenije nego što ste navikli i potrebno vam je da vas partner prigrli, da vam pruži razumevanje i utehu. To će dobro ići u prvom polovini meseca, a u drugoj ima izgleda za nesuglasice – partner će se umoriti od pružanja i tražiće da ispunite neke njegove potrebe i želje. Pokušajte da ne shvatate sebe suviše ozbiljno, da ta vaša emotivnost ne bi postala previše patetična i opterećujuća – zadržite smisao za humor i šalite se na sopstveni račun, to će razvedriti atmosferu. 

Slobodni Jarčevi imaju šanse da upoznaju nekog posebnog, baš u periodu kada su posebno osetljivi i emotivni. To će isključiti vašu preteranu kritičnost i moći ćete da ocenite nečiju suštinsku vrednost i da dopustite drugoj osobi da vam se približi više nego što ste skloni da dopustite. Ne propuštajte pozive prijatelja za druženja, izlaske i žurke, jer su najveće šanse da tu sretnete nekog zanimljivog.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice