Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/3

Ljubav i veze

U partnerskim odnosima tokom septembra biće vam udobno i prijatno. Osećaćete se zaštićeno i stabilno, a usputne nesuglasice, ljutnja i nervoza, neće vam narušiti raspoloženje. Ako do sada niste išli na odmor, idelano je da to uradite sada, zajedno, a najbolje je da otputujete na neko egzotično mesto, gde ćete moći da podelite nova iskustva. Ukoliko putovanje nije opcija, postarajte se da makar vikende provedete zajedno na nekom zanimljivom mestu, ili bar da odete na izlet i provede vreme u prirodi. Atmosfera u vašem odnosu zavisi od vašeg raspoloženja – vi vedrite i oblačite, pa bi bilo dobro da toga budete svesni i da nastojite da nebo nad vašim ljubavnim odnosima ostane vedro.

Slobodni Lavovi će biti otvoreni za nova poznanstva i eksperimentisanje na romantičnom planu – potrebno vam je da istražite sebe, pa zapravo i ne tražite ozbiljnu vezu. Zanimaju vas osobe koje u vama bude inspiraciju da nešto otkrijete i saznate – o sebi. Dakle, septembar nije mesec za započinjanje veze, već za avanture i površne, ali zabavne odnose. Vama samoća ne smeta, jer ste zaokupljeni sobom, a drugi ljudi su uvek prisutni u dovoljnoj meri da vam prave društvo i da vam omoguće da sagledavate sebe i svoje postupke u odnosu na njih. Tanka je linija između sebičnosti i okrenutosti sebi, razmislite o tome.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice