Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/3

Ljubav i veze

U partnerskim odnosima tokom septembra biće vam udobno i prijatno. Osećaćete se zaštićeno i stabilno, a usputne nesuglasice, ljutnja i nervoza, neće vam narušiti raspoloženje. Ako do sada niste išli na odmor, idelano je da to uradite sada, zajedno, a najbolje je da otputujete na neko egzotično mesto, gde ćete moći da podelite nova iskustva. Ukoliko putovanje nije opcija, postarajte se da makar vikende provedete zajedno na nekom zanimljivom mestu, ili bar da odete na izlet i provede vreme u prirodi. Atmosfera u vašem odnosu zavisi od vašeg raspoloženja – vi vedrite i oblačite, pa bi bilo dobro da toga budete svesni i da nastojite da nebo nad vašim ljubavnim odnosima ostane vedro.

Slobodni Lavovi će biti otvoreni za nova poznanstva i eksperimentisanje na romantičnom planu – potrebno vam je da istražite sebe, pa zapravo i ne tražite ozbiljnu vezu. Zanimaju vas osobe koje u vama bude inspiraciju da nešto otkrijete i saznate – o sebi. Dakle, septembar nije mesec za započinjanje veze, već za avanture i površne, ali zabavne odnose. Vama samoća ne smeta, jer ste zaokupljeni sobom, a drugi ljudi su uvek prisutni u dovoljnoj meri da vam prave društvo i da vam omoguće da sagledavate sebe i svoje postupke u odnosu na njih. Tanka je linija između sebičnosti i okrenutosti sebi, razmislite o tome.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice