Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

1/3

Ljubav i veze

U partnerskim odnosima tokom septembra biće vam udobno i prijatno. Osećaćete se zaštićeno i stabilno, a usputne nesuglasice, ljutnja i nervoza, neće vam narušiti raspoloženje. Ako do sada niste išli na odmor, idelano je da to uradite sada, zajedno, a najbolje je da otputujete na neko egzotično mesto, gde ćete moći da podelite nova iskustva. Ukoliko putovanje nije opcija, postarajte se da makar vikende provedete zajedno na nekom zanimljivom mestu, ili bar da odete na izlet i provede vreme u prirodi. Atmosfera u vašem odnosu zavisi od vašeg raspoloženja – vi vedrite i oblačite, pa bi bilo dobro da toga budete svesni i da nastojite da nebo nad vašim ljubavnim odnosima ostane vedro.

Slobodni Lavovi će biti otvoreni za nova poznanstva i eksperimentisanje na romantičnom planu – potrebno vam je da istražite sebe, pa zapravo i ne tražite ozbiljnu vezu. Zanimaju vas osobe koje u vama bude inspiraciju da nešto otkrijete i saznate – o sebi. Dakle, septembar nije mesec za započinjanje veze, već za avanture i površne, ali zabavne odnose. Vama samoća ne smeta, jer ste zaokupljeni sobom, a drugi ljudi su uvek prisutni u dovoljnoj meri da vam prave društvo i da vam omoguće da sagledavate sebe i svoje postupke u odnosu na njih. Tanka je linija između sebičnosti i okrenutosti sebi, razmislite o tome.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice