Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/3

Ljubav i veze

U partnerskim odnosima tokom septembra biće vam udobno i prijatno. Osećaćete se zaštićeno i stabilno, a usputne nesuglasice, ljutnja i nervoza, neće vam narušiti raspoloženje. Ako do sada niste išli na odmor, idelano je da to uradite sada, zajedno, a najbolje je da otputujete na neko egzotično mesto, gde ćete moći da podelite nova iskustva. Ukoliko putovanje nije opcija, postarajte se da makar vikende provedete zajedno na nekom zanimljivom mestu, ili bar da odete na izlet i provede vreme u prirodi. Atmosfera u vašem odnosu zavisi od vašeg raspoloženja – vi vedrite i oblačite, pa bi bilo dobro da toga budete svesni i da nastojite da nebo nad vašim ljubavnim odnosima ostane vedro.

Slobodni Lavovi će biti otvoreni za nova poznanstva i eksperimentisanje na romantičnom planu – potrebno vam je da istražite sebe, pa zapravo i ne tražite ozbiljnu vezu. Zanimaju vas osobe koje u vama bude inspiraciju da nešto otkrijete i saznate – o sebi. Dakle, septembar nije mesec za započinjanje veze, već za avanture i površne, ali zabavne odnose. Vama samoća ne smeta, jer ste zaokupljeni sobom, a drugi ljudi su uvek prisutni u dovoljnoj meri da vam prave društvo i da vam omoguće da sagledavate sebe i svoje postupke u odnosu na njih. Tanka je linija između sebičnosti i okrenutosti sebi, razmislite o tome.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice