Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/3

Ljubav i veze

U prvih desetak dana septembra na polju partnerskih odnosa, bez većih nesporazuma, a nakon toga počinje baš dobar period za sve Ovnove koji su u vezi ili braku. Osećaćete kao da se ponovo zaljubljujete u svog partnera, njegova pažnja će vam prijati toliko da ćete blistati – i privlačiti i pažnju drugih udvarača, kao što to obično biva. Nema ničeg lošeg u uživanju u bezazlenom flertovanju. Ako vam to isuviše prija, pa osetite opasnost od upuštanja u aferu, zvezdani savet je da se klonite komplikacija, jer sigurno ne vode većoj sreći i stabilnosti od one koju imate – već ka gubitku tih vrednosti.

Slobodni Ovnovi će se čuditi sami sebi – da li vas to “pucaju” hormoni, ili nešto drugo, tek, odjednom razmišljate o tome da prihvatite sva udvaranja, igre radi i uopšte vas nije briga kuda to vodi. Ako do kraja trećine septembra ne izdvojite neku osobu sa kojom osećate povezanost, nakon toga sledi period kada će komunikacija i kontakt sa suprotnim polom biti otežani i obeshrabrujući. Iako ne razmišljate o vezi, za vas bi bilo dobro da se opredelite za jednu od osoba koje vam ukazuju pažnju.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice