Hot topics

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

1/3

Ljubav i veze

U prvih desetak dana septembra na polju partnerskih odnosa, bez većih nesporazuma, a nakon toga počinje baš dobar period za sve Ovnove koji su u vezi ili braku. Osećaćete kao da se ponovo zaljubljujete u svog partnera, njegova pažnja će vam prijati toliko da ćete blistati – i privlačiti i pažnju drugih udvarača, kao što to obično biva. Nema ničeg lošeg u uživanju u bezazlenom flertovanju. Ako vam to isuviše prija, pa osetite opasnost od upuštanja u aferu, zvezdani savet je da se klonite komplikacija, jer sigurno ne vode većoj sreći i stabilnosti od one koju imate – već ka gubitku tih vrednosti.

Slobodni Ovnovi će se čuditi sami sebi – da li vas to “pucaju” hormoni, ili nešto drugo, tek, odjednom razmišljate o tome da prihvatite sva udvaranja, igre radi i uopšte vas nije briga kuda to vodi. Ako do kraja trećine septembra ne izdvojite neku osobu sa kojom osećate povezanost, nakon toga sledi period kada će komunikacija i kontakt sa suprotnim polom biti otežani i obeshrabrujući. Iako ne razmišljate o vezi, za vas bi bilo dobro da se opredelite za jednu od osoba koje vam ukazuju pažnju.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice