Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/3

Ljubav i veze

U dugim vezama ovaj mesec je period preispitivanja – da li vas sada povezuje samo navika i kako ste došli u poziciju da se osećate kao stranci, da živite svako svoj život bez suštinskog zajedništva i na koji način ste vi sami tome doprineli. Ako među vama postoje duboka osećanja koja je svakodnevica gurnula u drugi plan, moći ćete da premostite taj jaz i da se približite partneru, pozivajući ga da obrati pažnju na vas i vaše potrebe, kao i da iskaže svoja osećanja i svoje potrebe. Možda ćete zaključiti da je navika dovoljna i da ne želite da narušavate udobnost takvog odnosa, ili će vam poći za rukom da probudite bliskost i iskričavost (u drugoj polovini meseca) i da se osećate ispunjenije i zadovoljnije.

Slobodni Rakovi će u prvoj trećini meseca iskusiti odbijanje – pomirite se sa tim da neko ko vam se dopada ne pokazuje za vas interesovanje, barem ne u smislu u kome ga vi iskazujete. Ne možete nikoga naterati da se zaljubi u vas, a to ne znači da niste vredni ljubavi, već samo da druga osoba ne može da upravlja svojim srcem, kao što ni vi ne možete svojim. Kad vam uspe da se sa tim pomirite, okrenuće se druga strana novčića i spoznaćete da se neko drugi tako isto oseća zbog vas – ignorišete nekoga ko prema vama gaji osećanja i uporno nastoji da vam skrene pažnju. Ako se zbog toga osećate uzdrmano, pružite toj osobi šansu – dajte svom srcu šansu da razazna osećanja.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice