Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/3

Ljubav i veze

U dugim vezama ovaj mesec je period preispitivanja – da li vas sada povezuje samo navika i kako ste došli u poziciju da se osećate kao stranci, da živite svako svoj život bez suštinskog zajedništva i na koji način ste vi sami tome doprineli. Ako među vama postoje duboka osećanja koja je svakodnevica gurnula u drugi plan, moći ćete da premostite taj jaz i da se približite partneru, pozivajući ga da obrati pažnju na vas i vaše potrebe, kao i da iskaže svoja osećanja i svoje potrebe. Možda ćete zaključiti da je navika dovoljna i da ne želite da narušavate udobnost takvog odnosa, ili će vam poći za rukom da probudite bliskost i iskričavost (u drugoj polovini meseca) i da se osećate ispunjenije i zadovoljnije.

Slobodni Rakovi će u prvoj trećini meseca iskusiti odbijanje – pomirite se sa tim da neko ko vam se dopada ne pokazuje za vas interesovanje, barem ne u smislu u kome ga vi iskazujete. Ne možete nikoga naterati da se zaljubi u vas, a to ne znači da niste vredni ljubavi, već samo da druga osoba ne može da upravlja svojim srcem, kao što ni vi ne možete svojim. Kad vam uspe da se sa tim pomirite, okrenuće se druga strana novčića i spoznaćete da se neko drugi tako isto oseća zbog vas – ignorišete nekoga ko prema vama gaji osećanja i uporno nastoji da vam skrene pažnju. Ako se zbog toga osećate uzdrmano, pružite toj osobi šansu – dajte svom srcu šansu da razazna osećanja.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice