Ljubav i veze

U partnerskim odnosima ćete osećati teskobu i nezadovoljstvo. Da li ste u vezi sa pogrešnom osobom, ili su vaši stavovi i očekivanja od veze pogrešni – to je pitanje koje treba podrobno da razmotrite i pronađete odgovor. Ako trpite nekoga samo zato što ne znate šta biste drugo, verovatno je u pitanju i jedno i drugo i vreme je da nešto učinite za sebe. Ako ste nezadovoljni jer partner nema dovoljno vremena za vas, vi se previše posvećujete i trudite, a on vam ne uzvraća adekvatno, možda se radi o tome da ste suviše usredsređeni na partnera i da nemate svoj život. I u tom slučaju je vreme da nešto učinite za sebe – partner vam ne može biti centar sveta, jer će onda biti i centar i izvor vašeg nezadovoljstva. 

Slobodne Ribe imaju podršku zvezda da tokom septembra pronađu osobu sa kojom mogu da ostvare suštinu partnerstva – zajednički rast i razvoj. Prepoznaćete je po tome što će vas navesti na samoposmatranje i preispitivanje, u kome ćete otkriti o sebi neke nove i uznemirujuće stvari. Prepoznajte svoja prava osećanja i prihvatite emotivnu podršku za unutrašnje putovanje.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Comments