Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/3

Ljubav i veze

U partnerskim odnosima ćete osećati teskobu i nezadovoljstvo. Da li ste u vezi sa pogrešnom osobom, ili su vaši stavovi i očekivanja od veze pogrešni – to je pitanje koje treba podrobno da razmotrite i pronađete odgovor. Ako trpite nekoga samo zato što ne znate šta biste drugo, verovatno je u pitanju i jedno i drugo i vreme je da nešto učinite za sebe. Ako ste nezadovoljni jer partner nema dovoljno vremena za vas, vi se previše posvećujete i trudite, a on vam ne uzvraća adekvatno, možda se radi o tome da ste suviše usredsređeni na partnera i da nemate svoj život. I u tom slučaju je vreme da nešto učinite za sebe – partner vam ne može biti centar sveta, jer će onda biti i centar i izvor vašeg nezadovoljstva. 

Slobodne Ribe imaju podršku zvezda da tokom septembra pronađu osobu sa kojom mogu da ostvare suštinu partnerstva – zajednički rast i razvoj. Prepoznaćete je po tome što će vas navesti na samoposmatranje i preispitivanje, u kome ćete otkriti o sebi neke nove i uznemirujuće stvari. Prepoznajte svoja prava osećanja i prihvatite emotivnu podršku za unutrašnje putovanje.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice