Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

1/3

Ljubav i veze

Sklad koji ste postigli u vezi u prethodnom periodu, mogao bi biti narušen ljubomorom partnera – koja bi mogla da bude veoma osnovana! Vodite računa da odolite izazovima za avanturu, jer iako izgleda jednostavno i kao nešto što ne može uticati na vas, moglo bi da bude upravo suprotno. Razmislite kako biste se vi osećali na mestu vašeg partnera i budite svesni šta rizikujete, samo zato što vas sujeta u saradnji sa ustreptalim strastima nagovara da učinite. Znate vi da se žrtvujete kad je važno, pa ovo shvatite kao žrtvu, o kojoj partner ne mora ništa da zna (jer ne bi osećao zahvalnost kad bi znao da ste vernost doživeli kao žrtvu i odricanje). 

Slobodne Škorpije će i tokom septembra ostati slobodne, ili će se veoma brzo osloboditi, ako im uspe da sa nekim uspostave malo dublji kontakt. Pitanje je da li vi uopšte želite i tražite ozbiljnu vezu, ili samo pokušavate da se rešite samoće i usamljenosti – a da ništa ne izgubite. I vama se postavlja pitanje žrtvovanja zbog ljubavi. I izgleda da je sloboda ono što treba da prinesete na taj oltar i da na taj korak niste spremni. Važno je da budete pošteni prema sebi i da ovaj period iskoristite za samopospoznaju i razumevanje svojih pravih motiva, kao i za pravljenje razlike između potreba i želja.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice