Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/3

Ljubav i veze

Sklad koji ste postigli u vezi u prethodnom periodu, mogao bi biti narušen ljubomorom partnera – koja bi mogla da bude veoma osnovana! Vodite računa da odolite izazovima za avanturu, jer iako izgleda jednostavno i kao nešto što ne može uticati na vas, moglo bi da bude upravo suprotno. Razmislite kako biste se vi osećali na mestu vašeg partnera i budite svesni šta rizikujete, samo zato što vas sujeta u saradnji sa ustreptalim strastima nagovara da učinite. Znate vi da se žrtvujete kad je važno, pa ovo shvatite kao žrtvu, o kojoj partner ne mora ništa da zna (jer ne bi osećao zahvalnost kad bi znao da ste vernost doživeli kao žrtvu i odricanje). 

Slobodne Škorpije će i tokom septembra ostati slobodne, ili će se veoma brzo osloboditi, ako im uspe da sa nekim uspostave malo dublji kontakt. Pitanje je da li vi uopšte želite i tražite ozbiljnu vezu, ili samo pokušavate da se rešite samoće i usamljenosti – a da ništa ne izgubite. I vama se postavlja pitanje žrtvovanja zbog ljubavi. I izgleda da je sloboda ono što treba da prinesete na taj oltar i da na taj korak niste spremni. Važno je da budete pošteni prema sebi i da ovaj period iskoristite za samopospoznaju i razumevanje svojih pravih motiva, kao i za pravljenje razlike između potreba i želja.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice