Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/3

Ljubav i veze

Tokom prvih desetak dana septembra nećete imati vremena za partnera, pošto ćete biti obuzeti drugim stvarima i poslovnim brigama, a partner će se osećati usamljeno i zapostavljeno. Ali u drugoj polovini meseca opet ćete se zbližiti i uveriti partnera da se niste “ohladili” – biće trenutaka strasti i nežnosti i zajedničkih aktivnosti. Ali poslednjih desetak dana meseca ćete opet zapostaviti partnera, što će mu ovaj put smetati više nego na početku meseca – to vam je dinamika odnosa u septembru, pa pokušajte da malo izbalansirate svoje aktivnosti. Pokušajte da više uključite partnera u svoj život i da pokažete interesovanje za ono što se njemu dešava, ne dozvolite da se oseća usamljeno i odbačeno. 

Slobodni Strelčevi će imati puno prilike da ostvare nova poznanstva i kontakte sa razlilitim osobama koje će im biti manje ii više privlačne. Međutim, zvezdani aspekti ne najavljuju ništa trajno i kvalitetno, pa će svaki odnos koji uspostavtie u septembru biti polovičan i manjkav. Ako sa nekim započnete vezu, vaša zagrejanost će se potrošiti posle kratkog vremena, kad ustanovite da sa tom osobom niste kompatibilni, da ona nije ono što se vama učinilo da možda jeste, niti vi možete pored nje da budete ono što jeste. Veze ostvarene tokom ovog meseca biće prazne i bez stvarnog uživanja, pa vam je bolje da se okrenete sebi, druženju i poslu, a ljubav neka sačeka bolji period.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice