Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/3

Ljubav i veze

Tokom prvih desetak dana septembra nećete imati vremena za partnera, pošto ćete biti obuzeti drugim stvarima i poslovnim brigama, a partner će se osećati usamljeno i zapostavljeno. Ali u drugoj polovini meseca opet ćete se zbližiti i uveriti partnera da se niste “ohladili” – biće trenutaka strasti i nežnosti i zajedničkih aktivnosti. Ali poslednjih desetak dana meseca ćete opet zapostaviti partnera, što će mu ovaj put smetati više nego na početku meseca – to vam je dinamika odnosa u septembru, pa pokušajte da malo izbalansirate svoje aktivnosti. Pokušajte da više uključite partnera u svoj život i da pokažete interesovanje za ono što se njemu dešava, ne dozvolite da se oseća usamljeno i odbačeno. 

Slobodni Strelčevi će imati puno prilike da ostvare nova poznanstva i kontakte sa razlilitim osobama koje će im biti manje ii više privlačne. Međutim, zvezdani aspekti ne najavljuju ništa trajno i kvalitetno, pa će svaki odnos koji uspostavtie u septembru biti polovičan i manjkav. Ako sa nekim započnete vezu, vaša zagrejanost će se potrošiti posle kratkog vremena, kad ustanovite da sa tom osobom niste kompatibilni, da ona nije ono što se vama učinilo da možda jeste, niti vi možete pored nje da budete ono što jeste. Veze ostvarene tokom ovog meseca biće prazne i bez stvarnog uživanja, pa vam je bolje da se okrenete sebi, druženju i poslu, a ljubav neka sačeka bolji period.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice