Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/3

Ljubav i veze

Ako ste već neko vreme nezadovoljni u vezi, nećete postati zadovoljniji tokom septembra. Potrebno vam je da razrešite situaciju u kojoj se nalazite, tu gde se nalazite – ne treba sami da donosite odluke o vašoj vezi. Istovremeno, biće vam teško da razgovarate sa partnerom, a moguće je i da će on negirati sve probleme koje vi ističete, ili će biti iskreno zaprepašćen vašim nezadovoljstvom. Takođe, možda će vas oštro napasti prebacujući na vas odgovornost – ali to su sve razilaženja i nesuglasice koje nemaju veze sa suštinom vašeg odnosa. A to je ono što vas povezuje i zbog čega se zajedno. Međutim, toga se ne možete setiti i tu povezanost ne možete realno oceniti, dok ne prođe naboj koji nosi ovaj mesec. Šta da vam kažemo – izbegavajte partnera i bavite se sobom, izgubite se u obavezama, družite se i čekajte da ovaj period prođe. 

Slobodne Vage će ovog meseca biti posebno privlačne suprotnom polu, a ako vam u poslednje vreme govore da ste se prolepšali i da super izgledate, sada će to svi primećivati i iskazivati vam divljenje i pažnju. Ali vi niste blagonakloni prema udvaračima – sarkastični ste, hladni i prikriveno ljuti – imate posla sami sa sobom i svojim osećanjima (i očekivanjima), pa nemate vremena i strpljenja za druge. Biće vam potrebna vaša unutrašnja snaga i stabilnost (koje imate, sigurno) da biste se izborili sa sobom i svojim demonima, ali to je najkorisnije što možete da uradite za sebe i svoj ljubavni život.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice