Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

1/3

Ljubav i veze

U partnerskim odnosima su moguće svađe i napetost, uglavnom zbog drugih osoba, zbog nekog ko je blizak vama ili partneru. Ne kao da se ta treća osoba meša u vaš odnos, ili je u pitanju ljubomora, stvari su više principijelnog karaktera, tiču se stavova, rezonovanja i zaključivanja. Morate ustanoviti u čemu je tu suštinski problem – jer on nije u trećoj osobi – da biste mogli da se razumete i iskreno razgovarate. Iskrenost i tolerancija su osnova za vaše odnose tokom septembra, pa ćete u tom smislu morati da uložite napor i vi i partner. Nastojte da pronađete vreme za romantične trenutke i da provodite sa partnerom vreme u bliskosti i intimi, to će osnažiti vašu vezu i pomoći da pomirite svoje različite vrednosti i poglede na svet.

Slobodne Vodolije bi mogle u drugoj polovini meseca da zablistaju i privuku nekog posebnog svojom harizmom. Prva polovina meseca nije povoljna, tada će preovalađivati vaša tvrdoglavost i sitničavost – svakome ko vam se približi naći ćete nepodnošljive mane. Držite se dalje od uplitanja u komplikovan odnos sa nekim ko je zauzet, takva veza bi mogla da vas zarobi i iscrpe, a da vam ne donese nikakvo ispunjenje – pored ostalih mogućih komplikacija.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice