Ljubav i veze

U partnerskim odnosima su moguće svađe i napetost, uglavnom zbog drugih osoba, zbog nekog ko je blizak vama ili partneru. Ne kao da se ta treća osoba meša u vaš odnos, ili je u pitanju ljubomora, stvari su više principijelnog karaktera, tiču se stavova, rezonovanja i zaključivanja. Morate ustanoviti u čemu je tu suštinski problem – jer on nije u trećoj osobi – da biste mogli da se razumete i iskreno razgovarate. Iskrenost i tolerancija su osnova za vaše odnose tokom septembra, pa ćete u tom smislu morati da uložite napor i vi i partner. Nastojte da pronađete vreme za romantične trenutke i da provodite sa partnerom vreme u bliskosti i intimi, to će osnažiti vašu vezu i pomoći da pomirite svoje različite vrednosti i poglede na svet.

Slobodne Vodolije bi mogle u drugoj polovini meseca da zablistaju i privuku nekog posebnog svojom harizmom. Prva polovina meseca nije povoljna, tada će preovalađivati vaša tvrdoglavost i sitničavost – svakome ko vam se približi naći ćete nepodnošljive mane. Držite se dalje od uplitanja u komplikovan odnos sa nekim ko je zauzet, takva veza bi mogla da vas zarobi i iscrpe, a da vam ne donese nikakvo ispunjenje – pored ostalih mogućih komplikacija.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za septembar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Comments