Hot topics

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/2

Meteorolozi predviđaju da će i septembar biti vruć, a zvezde predviđaju da će produženo leto najviše prijati Lavovima, Vagama, Vodolijama i Ribama.

Lav

Opšti porast energije, entuzijazma, volje i rešenosti, osetiće tokom septembra Lavovi. Osobe rođene u ovom znaku osećaće da najzad mogu da ostvare ono što su planirale i da im lako ide tamo gde su do sada nailazile na prepreke. Ovaj nalet dobre energije obojiće sve vaše odnose i životne aspekte. Partnerski odnosi će biti stabilni i radosni, puni nežnosti i strasti i u ljubavi će Lavovi pronalaziti i pružati zadovoljstvo i podršku. Slobodni Lavovi će se možda zaljubiti, možda ući u vezu, ili imati zanimljive avanture, ali sigurno će se veoma dobro zabavljati, pleniti pažnju na svakom koraku i uživati u druženju i flertu.

Vaga

Vagama će poslovni aspekt biti naglašen u septembru i ići će im odlično – sve što urade, trud koji ulože, inicijativa koju preduzmu, rezultati koje pokažu, biće vrednovano na adekvatan način. Vage će potvrditi svoju vrednost i kompetenciju i podsetiće svoje pretpostavljene zašto vole sa njima da sarađuju i kakvo je zadovoljstvo nagraditi trud, kreativnost i efikasnost. Osim što će se svi bolje osećati u društvu Vaga čije su socijalne veštine prirodne, nenametljive i neodoljive, ovo je period i kada će se one osećati dobro zbog sebe i biće im udobnije u sopstvenoj koži nego u proteklom periodu. Njihov šarm će takođe biti zapažen, pa će se naći mesta i za nove ljubavi, a i za negovanje postojećih odnosa.

Editors choice