Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Meteorolozi predviđaju da će i septembar biti vruć, a zvezde predviđaju da će produženo leto najviše prijati Lavovima, Vagama, Vodolijama i Ribama.

Lav

Opšti porast energije, entuzijazma, volje i rešenosti, osetiće tokom septembra Lavovi. Osobe rođene u ovom znaku osećaće da najzad mogu da ostvare ono što su planirale i da im lako ide tamo gde su do sada nailazile na prepreke. Ovaj nalet dobre energije obojiće sve vaše odnose i životne aspekte. Partnerski odnosi će biti stabilni i radosni, puni nežnosti i strasti i u ljubavi će Lavovi pronalaziti i pružati zadovoljstvo i podršku. Slobodni Lavovi će se možda zaljubiti, možda ući u vezu, ili imati zanimljive avanture, ali sigurno će se veoma dobro zabavljati, pleniti pažnju na svakom koraku i uživati u druženju i flertu.

Vaga

Vagama će poslovni aspekt biti naglašen u septembru i ići će im odlično – sve što urade, trud koji ulože, inicijativa koju preduzmu, rezultati koje pokažu, biće vrednovano na adekvatan način. Vage će potvrditi svoju vrednost i kompetenciju i podsetiće svoje pretpostavljene zašto vole sa njima da sarađuju i kakvo je zadovoljstvo nagraditi trud, kreativnost i efikasnost. Osim što će se svi bolje osećati u društvu Vaga čije su socijalne veštine prirodne, nenametljive i neodoljive, ovo je period i kada će se one osećati dobro zbog sebe i biće im udobnije u sopstvenoj koži nego u proteklom periodu. Njihov šarm će takođe biti zapažen, pa će se naći mesta i za nove ljubavi, a i za negovanje postojećih odnosa.

Editors choice