Lokalna znamenitost

Radisson Blu Old Mill hotel u Beogradu je otvoren u objektu koji je pod zaštitom države. Zbog poštovanja prema nasleđu, Radisson Blu zadržao je duh i dizajn Starog mlina, prvog parnog mlina u Srbiji u periodu između dva svetska rata. Stari Mlin je u potpunosti zadržao autentični spoljašnji izgled.

Kapaciteti hotela

Hotelski kompleks koji se prostire na oko 25.000 kvadratnih metara, obuhvata restauriranu zgradu. Pored 236 moderno i stilski opremljenih soba, u okviru hotela nalaze se i OMB Larder + Lounge, wellness deo i veliki parking. Takođe, deo hotela je i prostor za sastanke, površine 500 kvadratnih metara, koji se sastoji od šest konferencijskih sala sa najsavremenijom audio-video tehnikom.

O Carlson Rezidor grupi

Radisson Blue Old Mill hotel je deo Carlson Rezidor grupe, koja ima 1352 hotela u 108 država sveta. Carlson Rezidor grupacija je jedna od najbrže rastućih grupacija u svetu. Ima više od 88.000 zaposlenih i okuplja brendove hotela Quorvus Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson Red, Park Plaza, Park Inn by Radisson and Country Inns & Suites By Carlson.

Predstavljanje hotela 1 Hotel koji pomera granice: Radisson Blu Old Mill Hotel Priprema sladoleda pomoću tečnog azota 11 Hotel koji pomera granice: Radisson Blu Old Mill Hotel

 

Comments