Da li ste nekad poželeli da srećni trenutak zabeležite savršenom fotografijom – jasnom, bistrom, onom koja će uhvatiti osećanje radosti za sva vremena? Da li ste nekad posetili neoubičajeno, prelepo mesto koje ste želeli da “uhvatite” i predstavite verno kako biste kasnije to iskustvo podelili sa porodicom i prijateljima? Ili, jednostavno, želite da svoj Instagram feed unapredite kvalitetnim portretima, selfie fotografijama i upečatljivim video snimcima? Sad je to moguće, a mi vam u nastavku teksta otkrivamo i kako!

U moderno doba interneta i društvenih mreža kvalitetna fotografija postala je imperativ, neizostavni deo naše svakodnevice. Lepe momente neprestano delimo sa dragim ljudima, šireći ljubav i pružajući podršku. Ujedno, trudimo se i da budemo originalni. U tome nam pomažu pametni telefoni, a onaj koji se među njima posebno izdvaja kvalitetom fotografija, snimaka i drugim performansama je Huawei nova 9 – koji zadovoljava i one najstrože kriterijume.

Besprekorne fotografije u dnevnim i noćnim uslovima, autentični dizajn i moćni ekran samo su pojedine od prednosti ovog sjajnog pametnog telefona, a više o tome zašto je on naš izbor i zašto ćete garantovano poželeti da ga imate, saznajte u nastavku. Ready, snap, go!

Huawei nova 9 WANNABE Magazine 3 Ostvarenje snova za ljubitelje Instagrama i TikToka   zaplovite u jedinstvenu foto/video avanturu sa Huawei nova 9

Huawei Ostvarenje snova za ljubitelje Instagrama i TikToka   zaplovite u jedinstvenu foto/video avanturu sa Huawei nova 9

Ostvarenje snova za ljubitelje TikToka i Instagram Reelsa

Budimo iskreni, kad kupujemo pametni telefon, prvo što pogledamo su odlike kamere. Ne želimo da nam fotografije i snimci budu mutni i lošeg kvaliteta, pa se odlučujemo za model koji nas neće razočarati. Huawei nova 9 je opremljen sa Ultra Vision kamerama, gde zadnja ima krupno sočivo od čak 50 MP! Impresivni senzor osigurava visoku osetljivost na svetlo, obezbeđujući izvanredni kvalitet fotografije – nezavisno od doba dana. I tu nije kraj – pored glavne, Huawei nova 9 ima još tri dodatne kamere – jednu sa rezolucijom od 8 MP i dve od 2 MP za dubinu polja i fotografisanje iz neposredne blizine.

Imamo i iznenađenje za sve korisnike društvenih mreža, a to je da je prednja, selfie kamera opremljena sa 32 MP, a pravi i 4K video zapise – što je posebna čar za ljubitelje Instagram Reelsa, TikToka i vlogova. Uz ovo, Huawei nova 9 ima i sjajnu pogodnost kontinuiranog snimanja prednjom i zadnjom kamerom. Prebacujte se između zadnje i prednje kamere dok istovremeno pravite kontinuirane snimke. Pored toga, uživaćete u snimanju sa dva prikaza – i to odjednom.

Što se tiče fotografisanja noću ili u uslovima smanjene vidljivosti, jedinstveni algoritmi za Super Night Selfie i Night Portrait Mode fantastično obavljaju posao, pa recite zbogom mutnim fotkama iz noćnog izlaska. Od sada je sve jasno kao dan. Isto je i sa video zapisima, jer Huawei nova 9 poseduje i Extreme Night Shoot i Night Selfie Video funkcije, uz koje ćete bez problema ovekovečiti zabavne trenutke. Kao da ovo nije dovoljno, tu su i dodatne opcije u vidu Slow-motion i Time-lapse video zapisi, dok AIS tehnologija eliminiše efekat drhtavih ruku. Iz ovoga je jasno – imaćete TikTok i Instagram Reels snimke uz koje ćete postavljati trendove!

Ultimativni vid elegancije

Kad pogledate Huawei nova 9, prvo što vam pada u oči je njegova izrazita stilska dopadljivost. I, zaista, savršeno upotpunjuje vaš imidž, uklapajući se uz svaki odevni stil. Ako volite boju – model dolazi u zvezdanoplavoj nijansi – Starry Blue, koja će vam nabaciti osmeh na lice svaki put kad ga pogledate. Za one koji se radije odlučuju za classy look, model dolazi i u otmenoj crnoj varijanti, uz koju ćete dominirati gde god da se pojavite. Huawei nova 9 poseduje i ovu važnu karakteristiku – idealan je za svačiju šaku. Lagan i tanak, kad ga jednom uzmete – nećete želeti da ga ispustite.

Huawei nova 9 WANNABE Magazine 4 Ostvarenje snova za ljubitelje Instagrama i TikToka   zaplovite u jedinstvenu foto/video avanturu sa Huawei nova 9

Huawei nova 9 WANNABE Magazine 1 Ostvarenje snova za ljubitelje Instagrama i TikToka   zaplovite u jedinstvenu foto/video avanturu sa Huawei nova 9

Uplovite u mnoštvo moćnih boja

Ni ovde nije kraj. Ništa navedeno ne bi bilo moguće bez vanserijskog, preglednog ekrana koji podržava čak 1.07 milijardi boja! Brzina dodira od 300Hz i Snapdragon 778 G procesor čine da se Huawei nova 9 visoko kotira na rang listi pametnih telefona. Svakako, tu je i moćna baterija od 4300 mAh koja sve navedeno podržava. Uz SuperCharge punjač, baterija će biti u potunosti napunjena za samo 38 minuta!

Zato – Huawei nova 9 u ruke i krenite u foto/video avanturu! Sa svakom novom magičnom fotkom, popravljaće se i vaše raspoloženje, a u ovoj neizvesnoj godini – najbitnije je da sačuvamo svoju sreću i mentalno zdravlje. Uz impresivni kvalitet kamere i dizajn uređaja, Huawei nova 9 pruža vanvremensko iskustvo koje će doprineti vašem samopouzdanju.

Konačno ćete stvarati umetnost uz fotografije kakve ste oduvek želeli!

Fotografije: WANNABE Media

Comments