Predstavljamo vam Lipstick slušalice, obavezan aksesoar za svaku elegantnu damu

Ženska torba – muškarcima misterija, a ženama neophodan deo svakodnevice. Šta je sve potrebno mladoj, savremenoj ženi za jedan uspešan dan? Odnosno, šta se sve nalazi u njenoj torbici? Tu su sigurno telefon, ključevi, novčanik, ogledalce, čokoladica ili mandarina za brzi obrok, omiljeni karmin i slušalice. Slušalice su must-have svake mlade dame – bilo da će slušati podkaste, svoju omiljenu muziku, obavljati poslovne razgovore ili pak snimati sebe dok pravi novi Instagram Reels ili TikTok. Dakle, provesti dan bez slušalica je gotovo nezamislivo, a ako se slučajno desi da ih zaboravite, onda se osećate nepotpuno. Tako da bismo mogli reći da slušalice predstavljaju jedan od najbitnijih „životnih” aksesoara. 

Ako se već kao mlada i poslovna žena oblačiš u elegantnom stilu, zašto i detalji na tebi ne bi bili elegantni? Svaka dama obraća pažnju i na najsitnije detalje, pa tako gledano, zašto i tvoje slušalice ne bi bile elegantne? Zašto nositi slušalice čiji dizajn sasvim odskače od celog tvog looka kada se sa njim mogu savršeno uklopiti?

 Predstavljamo vam Lipstick slušalice, obavezan aksesoar za svaku elegantnu damu

Zato ti predlažemo da kao prava moderna dama izabereš Huawei FreeBuds Lipstick slušalice. Kućište u kojem se čuvaju izgleda identično kao karmin, ali kada skineš poklopac primetićeš bluetooth slušalice crvene boje!

Slušalice već na prvi pogled izgledaju veoma moćno i upečatljivo. Zamisli look zbog kojeg ćeš biti primećena gde god da se nađeš: efektna crna haljina, cipele sa štiklom, puštena kosa, crna elegantna torbica, crveni nokti, crveni karmin koji je iste nijanse kao i slušalice. Mala crna haljina i male crvene slušalice – savršena kombinacija. Crvena boja je simbol za snagu, samopouzdanje i strast, i zato neka vas inspiriše i ohrabri.

Spoj elegancije i funkcionalnosti

Dizajn je jedan od glavnih aduta Huawei FreeBuds Lipstick slušalica. Preko malog kućišta u kojem se slušalice čuvaju i pune, do dizajna samih slušalica – sve odiše elegancijom. Kućište je metalno, crne boje, četvrtastog oblika, a na sredini je debela linija metalik-zlatne boje. Za razliku od ostalih Huawei FreeBuds, ovde poklopac možete u potpunosti skinuti zato što se kućište otvara i zatvara uz pomoć magneta. Jarko crvene slušalice su u potpunom kontrastu u odnosu na boju samog kućišta.

Pored toga što su vrlo kreativno dizajnirane, ove slušalice su izuzetno funkcionalne. Ono što bismo prvo da istaknemo jeste da Huawei FreeBuds Lipstick imaju noise canceling opciju zahvaljujući kojoj ćete blokirati zvuk koji dolazi spolja i moći da se fokusirate na svoju omiljenu muziku. 

Zvuk će biti kvalitetan prvenstveno zbog dubokog basa i opsega visoke ferkvencije.  Ovo će upotpuniti vaš užitak, nebitno da li slušate Queen, Daft Punk ili uživate u blažim tonovima Lane del Rey. Kakvu god muziku da slušate bitno je da joj se prepustite i čujete svaku notu. Huawei FreeBuds Lipstick će otrkriti novu dimenziju zvuka za vas.

Ugodne i jednostavne za upotrebu

Savršeno su anatomski prilagođene vašim ušima, tako da ne postoji mogućnost da slučajno ispadnu. Osim toga, toliko su udobne da ćete zaboraviti da imate slušalice u ušima jer su lagane i gotovo neosetne.

Sve komande se obavljaju putem dodira. Tako možete kontrolisati da li ćete odgovoriti na poziv ili ga odbiti, prebaciti na sledeću ili prethodnu pesmu, pauzirati, pojačati ili smanjiti zvuk i onemogućiti pojavu šuma. Sve funkcije se lako uče i krajnje su intuitivne. Dužina trajanja baterije slušalica zavisi od toga da li je uključena active noise canceling opcija ili ne. Muziku možete slušati minimum 2,5 a maksimum 22 sata. Kućište je izuzetno moćno i omogućava dugo trajanje baterije slušalica. 

 Predstavljamo vam Lipstick slušalice, obavezan aksesoar za svaku elegantnu damu

Ženska torbica nikad ne može da bude dovoljno velika za sve što u nju treba da stane. Zato Huawei FreeBuds Lipstick možete povezati sa Huawei P50 Pocket – telefonom modernog dizajna koji je specijalno dizajniran tako da zauzima što manje mesta.

Spakujte u tašnicu karmin i telefon, stavite Huawei FreeBuds Lipstick i krenite u osvajanje sveta, dok istovremeno izgledate samopouzdano, elegantno i jedinstveno. Uz muziku sa slušalica osetićete se dodatno samouvereno dok koračate ulicama grada uz ritam omiljenih pesama.

Comments