Nova Boss modna kampanja na čijem je čelu fenomenalni umetnički direktor Džejson Vu, predstavlja inspirativnu viziju mode za žene i muškarce. Za kvalitet modnih fotografije zaslužne su Ines van Lamsverde i Vinud Matadin, dok je stajlinge koji inspirišu osmislio Džo Mekena. Interesantno je što je ovo prva modna kampanja koju je pokrenuo mladi i talentovani Džejson Vu kog bi želele da imaju sve najvažnije modne kuće. Ipak, Džejson je svojim prisustvom privilegovao nemačku modnu kuću Hugo Boss i od tada vrlo posvećeno radi i stvara modu koju obožavamo.

Žensku modu na fotografijama predstavlja Edi Kembel koja se ističe prepoznatljivim stavom, ali i lepotom. Zaštitno lice za mušku kolekciju je Skot Istvud, sin legende Klinta Istvuda. On je izjavio da je počastvovan što mu je poveren ovaj posao, jer je Boss vanvremenski brend koji čini da se čovek oseća sigurno u sebe, snažno i da ga podstiče da bude najbolji.

Istvud predstavlja sofisticiranu modu za muškarca, klasično odelo visokog kvaliteta, nepresušnu eleganciju, a Kembelova stil moćne, svestrane i savremena žene koja je sposobna da od svog života učini mnogo više nego što drugi mogu da predvide.

Džejson Vu je rekao da mu je bio cilj da ova kolekcija prikazuje osvežavajući, drugačiji izgled i nesumnjivo je u tome uspeo.

Tradicija modne kuće Hugo Boss je bezvremenska upravo zbog nesebičnog truda i strpljivog rada svakog pojedinca koji kroji ove besprekorne modele. Ovom kampanjom pokazali su da Hugo Boss ne stvara samo odeću, već životni stil koji nezaustavljivo traje.

237 Hugo Boss: Modna kampanja 2014/2015. za savremenu ženu i muškarca MTE4MDAzNDE2MjA5MzI3NjMw Hugo Boss: Modna kampanja 2014/2015. za savremenu ženu i muškarca MTE4MDAzNDE2MjA5NDU4NzAy Hugo Boss: Modna kampanja 2014/2015. za savremenu ženu i muškarcaovo Hugo Boss: Modna kampanja 2014/2015. za savremenu ženu i muškarca MTE4MDAzNDE2MjA5MzkzMTY2 Hugo Boss: Modna kampanja 2014/2015. za savremenu ženu i muškarca

Tara Đukić

Comments