Modna dizanerka, majka i ikona stila, Viktorija Bekam izabrala je 600 komada odeće iz svog garderobera koje će prodati na sajtu The Outnet a sav novac biće poklonjen u humanitarne svrhe.

Viktorija Bekam je jedna od najstilizovanijih ličnosti današnjice, poznata po skupim i luksuznim komadima odeće.

Postala je poznata noseći štikle, kostime ali i kapute, a sada je odličila da deo svoje garderobe proda i to u humanitarne svrhe. Posle mnogih poznatih ličnosti koje su se odlučile da rasprodaju deo svoje odeće, među njima našla se i Viktorija, koja je izabrala 600 komada iz svog garderobera koje će prodati na sajtu The Outnet.

Viktorija Bekam Humana Viktorija: Poklanja novac od prodaje svoje odeće

Za ovu rasprodaju Viktorija Bekam ima dobar razlog jer će sav novac od prodaje pokloniti u humanitarne svrhe organizaciji Mothers2Mothers. Ova neprofitna oraganizacija bavi se edukacijom majki širom sveta o zdravlju i zaštiti, kako bi sprečili razvoj HIV-a kod dece. Ova organizacija veruje da majke imaju moć da spreče razvoj HIV-a.

Među odećom naći će se i neki komadi za koje je vezuju upomene, kao što je ona koju je nosila na prvom sastanku sa Dejvidom Bekamom. Ona je sačuvala neke od komada, ali je izjavila kako joj je važnije da zaradi novac i pokloni ga u humanitarne  svrhe.

Odeća Viktorije Bekam naći će se na sajtu The Outnet od 20. avgusta a sav novac od prodaje biće poklonjen humanitarnoj organizaciji Mothers2Mothers.

Mirjana Radojević

Comments