Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Humanitarni nastup: veče stand-up komedije “London calling” održaće se 3. juna 2014. u 20 časova u Ustanovi kulture “Vuk Karadžić”. Svi ljubitelji stand-up komedije koja dolazi direktno iz Londona, imaće priliku da pogledaju tri stand-up komičara i učestvuju u humanitarnoj akciji.

U saradnji London calling (UK), Standup.rs i UK “Vuk Karadžić”, održaće se humanitarni nastup tri stand-up komičara iz Londona. Izvođači i organizatori će ovom prilikom sav prihod uplatiti na račun za pomoć ugroženima postradalima u poplavama.

Saradnja London calling i Standup.rs traje već tri godine, i ova ekipa je dovodila Edija Izrada i Dilana Morana u Beograd, a sada će Džef Lič, Rasel Hiks i Majk Šir, po prvi put nastupiti u Srbiji i svoje honorare dati u dobrotvorne svrhe.

London Calling Poster Humanitarni nastup: Veče stand up komedije London calling

Prodaja karata je počela!

Cena karte: 600 dinara

Prodaja karata:

Radnim danima 10 -20 časova

Subotom 15 – 20 časova

Nedeljom dva sata pre početka programa u slučaju da ima programa

Radnim danima, pre otvaranja biletarnice, karte možete kupiti tako što ćete pozvati 24 24 860

Program

Kao hedlajner, nastupiće Džef Lič, nastup će otvoriti Rasel Hiks, a voditelj ove večeri (MC) biće Majk Šir.

Džef Lič 

Džef je pravi renesansni čovek. Pošto je već ostvario veliki uspeh u karijeri na komercijalnom radiju, kao globalni DJ, producirajući za Ministry of Sound i kao prezenter na BBC-u, on je fokusirao obilje talenata na glumu, pisanje i stand-up komediju.

Finalista u London New Comedian Awards i Amused Moose Laughter Awards, sa tri rasprodata nastupa na Edinburškom festivalu od po sat vremena, sada je potpisao ugovor za DVD sa ogrankom BBC Worldwide 2Entertain i počeo je turneju sa promoterima Live Nation.

Odmah nakon fakulteta Džef je dobio glavnu ulogu u Royal Shakespeare Company “Festival sabranih dela” i radio je za radio-stanice uključujući XFM, Mercia FM i KERRANG! Radio. On je postao jedan od evropskih najboljih DJ-eva pod imenom Men in Masks pod produkcijom Island Records i Ministry of Sound i na festivalu 2008. dobio je priliku da bude televizijski voditelj.

“Omiljeni stand-up na festivalu prošlog leta” Esquire Magazine

“100 najboljih viceva na Edinburškom festivalu 2012.” The Independent

” Harizmatičan i šarmantan…prilično impresivno” Stiv Benet, Chortle

www.jeffreyleach.com

Rasel Hiks

Svako ko je gledao Rasela Hiksa zna da nikada nije imao isti nastup. Imajući drugačiji pristup od većine komičara, njegova nepredvidiva improvizacija sa toliko svesnog izvođenja ubedila je mnoge članove publike da se vrate dve noći zaredom na njegove nastupe. Ništa u ovoj biografiji ne može potpuno da opiše njegov nastup osim što može da se kaže da morate da ga vidite uživo.

russellhickscomedy.com

Majk Šir

Majk Šir je imao svoj debitantski stand-up nastup na takmičenju 1985. pobedivši drugu decu i osvojio je prvu nagradu od jednog dolara.

Posle kraće pauze od 18 godina, Šir se vratio u cirkus. U svom rodnom gradu Torontu, izvodio je monologe, skečeve i komediju improvizacije i producirao je događaje na kojima je nastupao. On je takođe počeo karijeru kao glumac, radeći i sinhronizacije, a imao je i nezaboravnu ulogu kao “I’m So High Kid” u kultnom filmu “Harold i Kumar idu u beli zamak”.

http://www.mikesheer.com/msheer/Home.html

Producent i promoter programa: www.standup.rs; standup@standup.rs

Editors choice