1 2 Vaši TikTok i YouTube snimci biće na sasvim novom nivou uz Huawei nova 9 SE telefon

Danas je gotovo nemoguće zamisliti život bez društvenih mreža i to se odnosi na sve generacije. Fotografije i video materijali postali su jedan od osnovnih načina komunikacije, a pored toga su i najzabavniji. Koliko puta vam se dogodilo da ste želeli da ispratite neki trenutak, zabeležite divni pejzaž, napravite brzi selfi sa prijateljicama ili usnimite zabavan događaj, a vaš telefon nije mogao to da isprati? Nije bilo odgovarajućeg svetla, slika je bila mračna, ili prizor koji ste snimili nije izgledao ni izbliza tako lepo kao što je to bilo uživo? U tim trenucima ste sigurno poželeli telefon sa kojim će fotografije i snimci biti tačno onakvi kakvim ste ih zamislili.

Ova težnja je sasvim opravdana, jer je u savremenom svetu kvalitet fotografija i snimaka postao izuzetno važan. Pogledajte fotografije i videe, ne samo vlogera i influensera, već i onih “običnih” profila na Instagramu i TikToku – svi oni obiluju materijalom visoke rezolucije. Ukoliko i sami imate želju za videima i fotografijama najvišeg kvaliteta, možete je inspuniti uz najnoviji Huawei nova 9 SE – koji vam predstavljamo u nastavku teksta!

2 1 Vaši TikTok i YouTube snimci biće na sasvim novom nivou uz Huawei nova 9 SE telefon
3 2 Vaši TikTok i YouTube snimci biće na sasvim novom nivou uz Huawei nova 9 SE telefon

Uz ovaj telefon sa kamerom nove generacije biće vam lakše nego ikad da zabeležite svaki posebni trenutak u svom životu. Fotografije će biti besprekorne, primetićete da im neće ni biti potrebno prepravljanje u Photoshopu. Dovoljno je samo da uhvatite pravi kadar, podesite sliku kako vam odgovara, “škljocnete” i dobili ste savršenu fotografiju. Takođe, kvalitet videa je izuzetan, boje su živahne, pomeranje kamere prirodno, savršena stabilizacija. Ovo su samo neke od specifikacija koje govore o kvalitetu Huawei nova 9 SE telefona, a ostale osobine otkrivamo vam u daljim redovima.

Kamera sa kojom će svaki trenutak izgledati savršeno

Sigurno ste već upoznati sa pređašnjim Huawei modelima telefona koje su odlikovale kamere visokog kvaliteta. No, Huawei nova 9 SE je na sasvim drugom nivou kada je u pitanju kvalitet fotografije, za šta je nesumnjivo zaslužna Al Quad kamera od 108 MP. Sastoji se od glavne kamere ultra visoke rezolucije koja ima 108 MP i otvor blende f/1.9, ultra širokougaonog sočiva od 8 MP, Bokeh sočiva od 2 MP i makro sočiva od 2 MP. Najveći adut je, naravno, glavna kamera koja će vam omogućiti da u potpunosti iskoristite svoj umetnički potencijal i iskažete svoju kreativnost. 

Želite da napravite fotografiju pejzaža koja će oduzimati dan? Nikakav problem za Huawei nova 9 SE telefon, čija ultraširokougaona kamera ima vidno polje od 112 stepeni što će vam omogućiti da zabeležite prirodne lepote tačno onako kako ste zamislili.

5 1 Vaši TikTok i YouTube snimci biće na sasvim novom nivou uz Huawei nova 9 SE telefon

Da li volite da snimate kratke TikTokove, Instagram Reelse ili pravite vlogove na YouTubeu? Bilo da su videi snimani u toku dana ili noći, visoka rezolucija od 1920 x 1080 piksela će osigurati da video bude pravo savršenstvo i odmor za oči. Uz ovaj telefon će te znatno skratiti proces obrade snimka i kako napravite snimak tako ćete moći da ga objavite. Aplikacija Petal Clip koja je već instalirana na telefonu će vam uštedeti pregršt vremena koji obično odlazi na postprodukciju. Sigurno će vam se dopasti Dual-View opcija koja omogućava da istovremeno snimate sa prednjom i zadnjom kamerom i to će se u vašoj datoteci sačuvati kao jedan fajl.

Prefinjeni dizajn

Huawei je postavio određene standarde sa prethodnim serijama telefona i što se tiče estetike nastavlja u istom pravcu. Kada pogledate telefon prvo što ćete primetiti jeste FullView ekran sa izuzetno uskim okvirima od 1,05 milimetara. Telefon ima ultra tanko kućište od 7,94 milimetara. Ove specifikacije omogućuju najbolje moguće vizuelno iskustvo korisnika. Dijagonala ekrana iznosi 6,78 inča, što je sasvim dovoljno da ispuni sve vaše potrebe, od skrolanja na internetu, preko gledanja serija, pa čak i čitanja elektronskih knjiga.

Ono što će vam još biti privlačno kada je u pitanju dizajn Huawei nova 9 SE telefon jesu i boje u kojima se ovaj proizvod može naći. Dostupne su tri boje: kristalnoplava, bisernobela i ponoćnocrna. Jedna od ovih će sigurno skrenuti vašu pažnju, jer su istovremeno upečatljive i suptilne.

4 1 Vaši TikTok i YouTube snimci biće na sasvim novom nivou uz Huawei nova 9 SE telefon

Super Charge za super doživljaj

Super brzo punjenje je postalo imperativ kod svih telefona novije generacije. Prazna baterija više nikad neće predstavljati problem, jer će vam biti potrebno svega 38 minuta da se telefon napuni od 0% do 100%. Tu mogućnost donosi specijalna Huawei Super Charge tehnologija. To znači da nema više punjenja u toku noći (što utiče na kraći život baterije), možete ga priključiti na punjač bilo kad i bilo gde i za vrlo kratko vreme ćete imati puni kapacitet baterije.

Takođe, više nećete morati da se brinete da li će vam se baterija brzo isprazniti kada snimate svoje vlogove, jer baterija Huawei nova 9 SE telefona traje za 10% duže u odnosu na ostale telefone, a pored toga ima i duži životni vek u odnosu na prethodnike. Ništa vas više neće sprečavati da snimate duge videe, gledate serije i igrate igrice jer ovaj telefon ima visok kapacitet hlađenja, tako da neće doći do pregrevanja telefona koliko god da ga koristite.

6 1 Vaši TikTok i YouTube snimci biće na sasvim novom nivou uz Huawei nova 9 SE telefon

Najbolja stvar kod Huawei nova 9 SE telefona je što možete da računate na njega u bilo kom trenutku. Ispuniće sve vaše zahteve koji se tiču kvaliteta fotografije, videa, kao i svih ostalih performansi. Snimanje vlogova će biti pravi užitak, a dugo trajanje baterije će vam omogućiti da možete da snimate bilo gde i koliko god dugo želite bez toga da obraćate pažnju na to koliko će izdržati vaša baterija, što daje veliku umetničku slobodu. Sve vaše zamisli i umetnička kreativnost uz ovaj telefon će se ispoljiti na najbolji mogući način. Porašće vam samopouzdanje jer napokon imate tehnologiju koja može da isprati vaše zahteve, a tako će rasti i broj vaših pratilaca i lajkova.

Za više informacija o dodatnim specifikacijama Huawei nova 9 SE telefona ili širokoj Huawei ponudi, posetite Huawei veb-sajt ili zapratite Huawei Instagram i Facebook stranice.

Comments