Blogovanje je postalo viralno! Svako ko ima pristup internetu i nekakav fotoaparat danas može da postane bloger. Naravno, ne može svako steći svetsku slavu i zarađivati od toga što svakodnevno postavlja na internet šta nosi i koji trend je neizostavan te sezone, ali da ima priliku da se okuša u tome -ima.

Blogovanje je izgleda toliko zanimljivo da su čak i neke poznate ličnosti počele da se bave time. Međutim, nismo očekivali da će i naša omiljena plastična plavuša –Barbika da postane blogerka.

Barbika bloger 9 I Barbika je postala modna blogerka! Barbika bloger 8 I Barbika je postala modna blogerka!

U vreme kada smo se mi igrali Barbika je bila model, eventualno seksi mama i domaćica, ali kako se vreme menja, pa i to o čemu devojičice sanjaju da će postati jednog dana, eto malih budućih blogerki koje za sada mogu presvlačiti svoju Barbiku i fotografisati njene kombinacije.

Barbika bloger 1 I Barbika je postala modna blogerka! Barbika bloger 2 I Barbika je postala modna blogerka!

Kao i svaka prava blogerka, Barbika je otvorila i nalog na Instagramu (naravno da nalog vode ljudi iz kompanije “Mattel“). Dizajneri su naravno iskoristili i ovu priliku da se ispromovišu, pa su malene stvari koje nosi Barbika brendirane, a u opisu fotografije je i jasno naznačeno koji brend je u pitanju. Profi Barbika!

Barbika bloger 5 I Barbika je postala modna blogerka!

Ukoliko ste se pitali ko je fotografiše -Pa Ken naravno!

Barbika bloger 6 I Barbika je postala modna blogerka!

Zabava za devojčice, promocija za modne dizajnere, inspiracija za devojke. Reklo bi se da je ovo pravi marketinški potez! Bravo Barbika!

 Lenka Gatić

Comments