Covid-19 je usporio svet. Čini se da je sve na momenat stalo, sve se otkazuje, sve se prolongira. U novijoj istoriji se ovako nešto nije dogodilo celom svetu i naravno da se svi privikavamo na novu situaciju. Većina sedi u svojim kućama i radi ono što može. I ako si i ti u toj situaciji, onda si možda i u najboljoj. U istoj si situaciji kao i Jennifer Lopez koja je imala i te kako ogromne planove za ovu godinu.

Međutim, ova godina nam je svima pokazala da i kada imamo jasan plan i ciljeve, da uvek nešto može da se desi i da se planovi potpuno promene. Ali to nikako ne znači da treba da stanemo u potpunosti. Život ne može da stane nikada. I svi nastavljamo – na jedan ili drugi način. 

Ni za Jennifer Lopez ništa nije stalo. Dugo je planirala promociju svojih cipela i uspela je u tome – sedeći u kući. Saradnja sa DSW-om rezultirala je novom kolekcijom cipela. Promocija se održala online i jedno veliko bravo za Jennifer koja je svojim primerom pokazala kako je odgovorna prema drugima i prema sebi, a u isto vreme je pokazala kako optimizam i posao ne moraju da stanu u ovim prilično izazovnim vremenima! 

Sama kolekcija će te oduševiti! Ima mnogo različitih modela, a pored štikli, koje svi sa nestrpljenjem bar očekujemo da vidimo kako izgledaju, ima mnogo i obuće sa platformom, kao i patika.

Jennifer Lopez, ikona špic cipela, cipela u bojama i cirkonima, lansira svoje cipele i presrećni smo, jer znamo, a sada već i vidimo, da će to biti i te kako tražene i fenomenalne cipele.

JLo je i iz svoj kućnog karantina davala mnogo intervjua povodom nove kolekcije. Govorila je tome kako je zapravo ona bila jedna od onih opuštenijih devojaka, koje su nosile patike i da iz mesta iz kojeg dolazi, patike su zaštitni znak. I da će ih upravo zato biti u novoj kolekciji. “Verovali ili ne – i ja nosim patike”, rekla je JLo.  Možemo da očekujemo patike sa podignutim đonom, jer je to stil koji i ona preferira. 

Odnos koji JLo ima prema cipelama je zaista poseban. Kako i sama kaže, ne zna šta je više čini srećnijom od kupovine novog para cipela. I zato veruje da će sada online kupovina procvetati, jer će i mnoge druge žene sada, dok sede u karantinu, “pohrliti” za kupovinom nekih komada iz ove sfere.

Comments