Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Covid-19 je usporio svet. Čini se da je sve na momenat stalo, sve se otkazuje, sve se prolongira. U novijoj istoriji se ovako nešto nije dogodilo celom svetu i naravno da se svi privikavamo na novu situaciju. Većina sedi u svojim kućama i radi ono što može. I ako si i ti u toj situaciji, onda si možda i u najboljoj. U istoj si situaciji kao i Jennifer Lopez koja je imala i te kako ogromne planove za ovu godinu.

Međutim, ova godina nam je svima pokazala da i kada imamo jasan plan i ciljeve, da uvek nešto može da se desi i da se planovi potpuno promene. Ali to nikako ne znači da treba da stanemo u potpunosti. Život ne može da stane nikada. I svi nastavljamo – na jedan ili drugi način. 

Ni za Jennifer Lopez ništa nije stalo. Dugo je planirala promociju svojih cipela i uspela je u tome – sedeći u kući. Saradnja sa DSW-om rezultirala je novom kolekcijom cipela. Promocija se održala online i jedno veliko bravo za Jennifer koja je svojim primerom pokazala kako je odgovorna prema drugima i prema sebi, a u isto vreme je pokazala kako optimizam i posao ne moraju da stanu u ovim prilično izazovnim vremenima! 

Sama kolekcija će te oduševiti! Ima mnogo različitih modela, a pored štikli, koje svi sa nestrpljenjem bar očekujemo da vidimo kako izgledaju, ima mnogo i obuće sa platformom, kao i patika.

Jennifer Lopez, ikona špic cipela, cipela u bojama i cirkonima, lansira svoje cipele i presrećni smo, jer znamo, a sada već i vidimo, da će to biti i te kako tražene i fenomenalne cipele.

JLo je i iz svoj kućnog karantina davala mnogo intervjua povodom nove kolekcije. Govorila je tome kako je zapravo ona bila jedna od onih opuštenijih devojaka, koje su nosile patike i da iz mesta iz kojeg dolazi, patike su zaštitni znak. I da će ih upravo zato biti u novoj kolekciji. “Verovali ili ne – i ja nosim patike”, rekla je JLo.  Možemo da očekujemo patike sa podignutim đonom, jer je to stil koji i ona preferira. 

Odnos koji JLo ima prema cipelama je zaista poseban. Kako i sama kaže, ne zna šta je više čini srećnijom od kupovine novog para cipela. I zato veruje da će sada online kupovina procvetati, jer će i mnoge druge žene sada, dok sede u karantinu, “pohrliti” za kupovinom nekih komada iz ove sfere.

View this post on Instagram

Новая коллекция Jlo Jennifer Lopez. Дженнифер Лопес выпустила эксклюзивную линию обуви для американского ритейлера DSW. Туда вошли босоножки, туфли, пары со стразами и кроссовки. Моделью для рекламы стала сама Лопес. По словам создательницы, эта коллекция отображает стиль трёх городов: Нью-Йорка, Лос-Анджелеса и Майами. Кроме того, в текущем сезоне певица сналясь в рекламных кампаниях Versace и Guess, а также стала лицом Coach. #jlojenifferlopez#jlo#jlo2020#coach2020#versace2020#guess2020#jloshoes#fashionnews#newsoftheday#coronavirus#readytowearss2020#ss2020#trendsss2020#trends2020#losangeles#newyorkcity#мода#новости#накарантине#последниеновости#тренды#тренды2020#джениферлопес#версаче#коронавирусвиталии#новостиукраина

A post shared by Онлайн издание о моде (@upfashionstages) on

Editors choice