#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

1/3

Spadate u snažne, hrabre, samostalne, sposobne žene? I poznajete još takvih žena, jer u njih spadaju i vaše prijateljice, koje volite i razumete i divite im se, jer su često snažnije od vas, tamo gde ste vi slabi. Kao što se i one dive vama i uče od vas u momentima kad su slabe tamo gde ste vi jaki.

Snažne žene nisu rođene sa super-moćima, one dobro poznaju svoje slabosti, one računaju na njih, jer su naučile da ne precenjuju svoju snagu, kao što su naučile i da cene svoju slabost. One plaču, boje se, ne usuđuju se i bore se sa svojom slabošću. One trpe udarce i ne uzmiču, dok ne shvate da nije snaga u trpljenju, nego u mudrosti da se pomeriš sa mesta neprijatnosti i bola, da zaštitiš sebe, oližeš rane i nastaviš dalje pametnija, opremljenija iskustvom i spremnija za svako suočavanje, svako netrpljenje i svako lečenje povreda koje nisi mogla ili želela da izbegneš.

snazna zena 1 I snažne žene imaju prava na slabost

One nisu usamljeni ratnici, koji seku neprijatelje na svom putu i nastavljaju dalje same, jer je njihov put pun neprijatelja koje treba poseći. Snažne žene se oslanjaju na druge snažne žene, na muškarce, prijatelje i porodicu, jer njihove tople i duboke veze hrane njihovu snagu i leče njihovu slabost. Njihov mač je ljubav, njihov štit je svest, njihova vrlina namera da nastave dalje, da budu dobro i da zatim budu još bolje i odlično, da najčešće budu stvarno sjajno. A taj sjaj je stvaran, jer je uglačan brojnim preživljavanjima raznih slabosti.

Editors choice