Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Nakon što je zagrebala po površini muzičke industrije i šoubiznisa i pronikla do same suštine modne industrije, Victoria Beckham je odlučila da da svoj doprinos i beauty industriji – kasnije u toku godine, a kao deo svoje Autumn/Winter ’19 kolekcije (koja se predstavlja ovog vikenda na Londonskoj nedelji mode), lansiraće i svoju beauty liniju.

Iako još uvek nije otkrila više detalja, ono što za sada znamo je to da je poznata dizajnerka odlučila da brine o nama kako spolja, tako i iznutra i predstavi nam makeup, skincare, fragrance i wellness proizvode koje i sama želi u svom životu. OK, ko bi još odbio da Victoria Beckham brine o njemu?!

Victoria je do sada već imala dodira sa beauty industrijom – sarađivala je sa beauty gigantom Estée Lauder na makeup kolekciji 2016. godine, a Sarah Creal koja je tada bila na čelu marketinga čuvenog brenda, publici će i predstaviti Victoria Beckham Beauty u Njujorku. Ovo nam samo govori da je saradnja bila i više nego uspešna i da zaista možemo da očekujemo mnogo od novog beauty brenda koji će se naći na tržištu.

Verujem da je ovde sasvim logično postaviti pitanje zašto se sve žene mešaju u sve, ili zapravo, kako smo došli do toga da ćemo pre odabrati beauty liniju neke poznate ličnosti (koliko god je voleli, poštovali i verovali u njen kvalitet) nego decenijama građen brend? Kylie Jenner, Kim Kardashian, Rihanna, samo su neke od zvezda iz neke sasvim druge branše koje odlično vladaju i ovom beauty sferom i čini se da imaju čak i više vernih fanova nego većina drugih brendova koji su možda čak i stariji od njih samih! Pa ipak, kako živimo u doba kada proizvod ne može da proda sam sebe ili neka “staromodna” reklama, već dobro poznat i priznat influenser, nije ni čudo što nasedamo na te fore – ne možemo da zamislimo dan a da na Instagramu ne ispratimo svog omiljenog influensera koji u većini slučajeva radi samo jedno – prodaje. A poznate žene koje pokreću svoje linije akonto svoje slave u drugim oblastima? Pa, prepoznale su potrebe tržišta, priliku za zaradu ili jednostavno samo žele da brinu o nama, baš kao i Victoria Beckham!

Izvor fotografija: instagram.com/victoriabeckham

Ivana

Editors choice